Αποκαλύψεις Δώνη για μπάτζετ και μεταγραφές: “Θα γίνουν σημαντικές προσθήκες”

Σε δηλώσεις που έκανε στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας φανέλας, ο Γιώργος Δώνης ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για το θέμα των μεταγραφών.

Σε δηλώσεις που έκανε στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας φανέλας, ο Γιώργος Δώνης ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για το θέμα των μεταγραφών. Ο τεχνικός των Πράσινων τόνισε ότι σύντομα θα γίνουν οι πρώτες προσθήκες, έκανε λόγο για “καλύτερο μπάτζετ από την αρχική πρόβλεψη”, εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη νέα σεζόν και υπογράμμισε πως ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να ξαναμπεί στη διαδικασία πρωταθλητισμού.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού: 

Για την παρουσίαση της νέας φανέλας: 

“Ήταν μια πολύ ωραία εκδήλωση και αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους του τη διοργάνωσαν. Εμένα προσωπικά με γυρίσει πολλά χρόνια πίσω, στα χρόνια που πέρασα στον Παναθηναϊκό και ειδικά στην περίοδο που φορέσαμε τη φανέλα της Kappa και πετύχαμε σπουδαία πράγματα. Πάντα ξεκινάμε με φιλοδοξίες και στόχους, νομίζω ότι το ξεκίνημα αυτής της χρονιάς είναι πολύ διαφορετικό από το προηγούμενο καλοκαίρι και προσωπικά είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα κάνουμε μια πολύ καλή ομάδα”.

Για το αν ανησυχεί για την καθυστέρηση των μεταγραφών: 

“Προσωπικά δεν έχω καμία ανησυχία. Υπάρχει ένα πλάνο και κοιτάμε κάποιους συγκεκριμένους στόχους ανάλογα με τις προτεραιότητες που έχουμε βάλει, αυτά που έχω ζητήσει και αυτά που έχουμε αποφασίσει με το Νίκο Νταμπίζα. Είμαστε σε μια διαδικασία, χειριζόμαστε ένα συγκεκριμένο μπάτζετ, το οποίο είναι καλύτερο από τις αρχικές προβλέψεις, άρα χρειάζεται λίγη υπομονή για να βρούμε τους κατάλληλους παίκτες στην κατάλληλη τιμή. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνουν σημαντικές προσθήκες στην ομάδα και θα το συνειδητοποιήσετε όλοι το επόμενο διάστημα. Θα είμαστε μια πολύ πιο δυνατή ομάδα την επόμενη σεζόν”. 

Για το αν θα έχει τη δυνατότητα να δουλέψει με τους νεοαποκτηθέντες στην προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία: 

“Πολλές φορές γίνεται αυτή η ερώτηση αναφορικά με το πόσο σύντομα θα γίνουν οι μεταγραφές. Ασφαλώς και το καλύτερο δυνατό σενάριο είναι να έχουμε κάποιους παίκτες πριν πάμε στην Ολλανδία ή στο πρώτο διάστημα που θα είμαστε στην Ολλανδία, ώστε να αντιληφθούν αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση και τα παιδιά να μπορέσουν να μπουν στο πνεύμα και τη διαδικασία του συνόλου. Δεν μπορώ να ξέρω πως θα προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις και πόσο σύντομα θα γίνει αυτό, όμως νομίζω ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε τις πρώτες μεταγραφές”.

Για τους στόχους των Πράσινων τη νέα σεζόν και την παραμονή του Μπουζούκη: 

“Για το θέμα του Μπουζούκη, δεν φοβόμουν ποτέ και αυτό γιατί είχαμε συζητήσει πολλές φορές με το Γιάννη. Ξέρετε πολύ καλά ότι δεν είμαι απόμακρος προπονητής και τα παιδιά θα με συμβουλευτούν. Θεωρώ ότι έπρεπε να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και για το δικό του καλό, αλλά και για την ομάδα. Αυτό έγινε και δεν είχα την παραμικρή ανησυχία. Αναφορικά με το δεύτερο σκέλος της ερώτησης, η προηγούμενη σεζόν άρχισε με τα προβλήματα που είχαμε και δεν υπήρχε αισιοδοξία στον κόσμο, παρότι καταφέραμε στη διάρκεια της σεζόν και τη συσπείρωση του κόσμου και σε κάποια παιχνίδια την μαζική του παρουσία. Θεωρώ ότι ο κόσμος θα καταλάβει ότι αυτή η χρονιά θα είναι διαφορετική. Ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλους στόχους την επόμενη σεζόν και ο στόχος είναι να μπει στη διαδικασία του πρωταθλητισμού”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.