Οι φυλακισμένες πριγκίπισσες

Η είδηση ότι η πριγκίπισσα του Ντουμπάι  Χάγια μπιντ Χουσεΐν το έσκασε, έκανε τον γύρο του κόσμου, αποκαλύπτοντας ότι η καταπίεση των γυναικών συμβαίνει ακόμα και στις «καλύτερες» οικογένειες. Μάλιστα ζητά διαζύγιο αλλά και μέρος από την αμύθητη περιουσία του σεΐχη του Ντουμπάι, ...

Η είδηση ότι η πριγκίπισσα του Ντουμπάι  Χάγια μπιντ Χουσεΐν το έσκασε, έκανε τον γύρο του κόσμου, αποκαλύπτοντας ότι η καταπίεση των γυναικών συμβαίνει ακόμα και στις «καλύτερες» οικογένειες. Μάλιστα ζητά διαζύγιο αλλά και μέρος από την αμύθητη περιουσία του σεΐχη του Ντουμπάι, Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ.

Η νεότερη από τις 6 συζύγους του σεΐχη κι ετεροθαλής αδελφή του βασιλιά Αμπντάλα της Ιορδανίας, δραπέτευσε από το Ντουμπάι και μαζί με την 11χρονη κόρη της Τζαλίλα και τον 7χρονο γιο της Ζαγέντ ταξίδεψαν αρχικά στη Γερμανία πριν καταλήξουν αργότερα στο Λονδίνο, όπου και βρίσκονται μέχρι σήμερα. Μάλιστα φαίνεται να είχε προετοιμάσει προσεκτικά τα βήματά της, αφού είχε φροντίσει να αγοράσει την πολυτελή κατοικία όπου διαμένει, ήδη από το 2017.

Όπως διέρρευσε στον Τύπο, η Χάγια «φοβάται για τη ζωή της» και αποφάσισε να εγκαταλείψει το σύζυγό της, όταν έμαθε την αλήθεια για τα βασανιστήρια και τη φυλάκιση της 33χρονης κόρης του Λατίφα, η οποία προσπάθησε δύο φορές να δραπετεύσει χωρίς επιτυχία.

Όταν η πριγκίπισσα του Ντουμπάι, Λατίφα, εγκατέλειψε την πατρίδα της τον Φεβρουάριο του 2018 και επιβιβάστηκε στο γιοτ ενός πλούσιου Γάλλου φίλους της, ο πατέρας της, ο σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ συνέταξε γρήγορα μια ομάδα για να την εντοπίσει. Μέσα σε λίγες μέρες, είχε επιστρέψει με το ζόρι στο παλάτι. Δεν τα κατάφερε.

Αυτή η «οικογενειακή» ιστορία θα παρέμενε μυστική, αν δεν είχε βγει στη δημοσιότητα ένα βίντεο 39 λεπτών που είχε τραβήξει η 33χρονη πριγκίπισσα πριν διαφύγει και διέρρευσε μετά την «απόδρασή» της. «Αν παρακολουθείτε αυτό το βίντεο, τότε αυτό δεν είναι καλό για εμένα», προειδοποιούσε σε αυτό. «Είτε είμαι νεκρή ή σε πολύ, πολύ, πολύ κακή κατάσταση», έλεγε.

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.