Συνάντηση Γραμμένου-Αναστασιάδη!

Tο novasports.gr αποκαλύπτει: Ένα μήνα μετά μετά την ήττα από την Αρμενία επίκειται συνάντηση του Προέδρου της ΕΠΟ με τον έμπειρο τεχνικό! Επιστροφή στο 2013 σχεδιάζει η Ομοσπονδία!

Έχει περάσει πάνω από ένας μήνας από την ήττα με την Αρμενία και τα όσα ακολούθησαν LIVE ανάμεσα στον Έλληνα τεχνικό και τον αρηχγό της ομάδας Σωκράτη Παπασταθόπουλο με αποτέλεσμα η κρίση να έχει εκτονωθεί, αλλά η ομάδα να παραμένει σε καθεστώς αβεβαιότητας. Κι όλα αυτά λιγότερο από δύο μήνες πριν τον “τελικό” στη Φινλανδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βαγγέλης Γραμμένος έχει καλέσει στο γραφείο του τον Άγγελο Αναστασιάδη την προσεχή Δευτέρα για μια κατ’ ιδίαν συνάντηση. Με τα συνεχή ρεπορτάζ που κάνουν λόγο για λύση της συνεργασίας με τον Άγγελο Αναστασιάδη να μην έχουν διαψευστεί, όλα δείχνουν πως η Εθνική ετοιμάζεται να πάει στην επόμενη μέρα χωρίς τον έμπειρο τεχνικό εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Μια επόμενη μέρα για την οποία η πλειοψηφία των μελών της ΕΠΟ έχει εκφράσει την επιθυμία της για επιστροφή στο στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης του Φερνάντο Σάντος, του Λεωνίδα Βόκολου και του Τάκη Φύσσα από το 2013. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος της συνάντησης των Αντωνίου, Παπαχρήστου, Βρακά με τον Φερνάντο Σάντος που αποκάλυψε το novasports.gr. Ένα πλάνο που εν πολλοίς είχε μπει σε ράγες και από τον Άγγελο Αναστασιάδη, τον Άγγελο Μπασινά και τους συνεργάτες τους στην Ομοσπονδία.. 

Μπάμπης Ζελενίτσας, Μιχάλης Κουτσούρης και Χρήστος Σίσκος καλούνται να εφαρμόσουν το εν λόγω πλάνο σε όλα τα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων με στόχο τη δημιουργία ενιαίας ταυτότητας ελληνικού ποδοσφαίρου που είχε εκπονήσει η τριανδρία Σάντος, Φύσσα, Βόκολου. 

Για πρώτος προπονητής (εφόσον οριστικοποιηθεί η απομάκρυνηση Αναστασιάδη) προκρίνεται μια λύση ξένου, φιλόδοξου τεχνικού και άφθαρτου στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα πληροφορίες του novasports.gr θέλουν μέλη της ΕΠΟ να έχουν πραγματοποιήσει ταξίδια στο εξωτερικό για να βρεθεί ο κατάλληλος χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστό αν έχει βρεθεί.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Άγγελο Μπασινά, έχει ήδη ενημερωθεί για το νέο πλάνο των Εθνικών ομάδων που θέλει να τρέξει η ΕΠΟ, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά τη Δευτέρα και τη συνάντηση Γραμμένου-Αναστασιάδη που σήμερα αποκαλύπτει το novasports.gr. Το ίδιο ισχύει και για τον Στέλιο Γιαννακόπουλο, ο οποίος όμως θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα ακολουθήσει τον Άγγελο Αναστασιάδη όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα της συνάντησης. 

Δεδομένα λοιπόν μπαίνουμε σε εβδομάδα εξελίξεων για την Εθνική ομάδα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.