SDCC 2019: Νέες αποκαλύψεις από το Avengers Endgame

Ο αποκεφαλισμένος Captain.To "Avengers: Endgame" μπορεί να είναι παρελθόν για πολλούς (όχι για...

Ο αποκεφαλισμένος Captain.

To “Avengers: Endgame” μπορεί να είναι παρελθόν για πολλούς (όχι για εμάς, εμείς ακόμα πονάμε) αλλά και πάλι βρέθηκε να έχει την τιμητική του στο SDCC 2019, με ένα πάνελ από τους σεναριογράφους Christopher Markus και Stephen McFeely της ταινίας κι αργότερα ένα πάνελ για τους σκηνοθέτες Anthony και Joe Russo. Όπως ήταν αναμενόμενο συζητήθηκαν κι αποκαλύφθηκαν λίγα νέα πράγματα από την ταινία.

Ας δούμε μερικά από αυτά…

Captain America & Red Skull

Οι Russo επιβεβαίωσαν στο IGN ότι ο Captain America σίγουρα συνάντησε τον Red Skull όταν επέστρεφε την Soul Stone στον Vormir. “Σίγουρα θα συνάντησε τον Red Skull όταν επέστρεφε το πετράδι”, είπε ο Joe Russo. “Δυστυχώς, δεν υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής όσο αφορά την Black Widow”.

Οι διαφορές

Τα αδέρφια Russo επιβεβαίωσαν ότι σύμφωνα με την δική τους εκδοχή του “Endgame”, ο Captain America έζησε με την Peggy Carter σε ένα εναλλακτικό σύμπαν. Τα λόγια τους έρχονται σε αντίθεση με τα λεγόμενα των σεναριογράφων της ταινίας, το οποίο σχολίασαν στο IGN.

“Μέρος της ομορφιάς αυτού του θέματος είναι αυτά που συμβαίνουν στο δωμάτιο των σεναριογράφων όταν συνεργαζόμαστε όλοι μαζί”, δήλωσε ο Anthony. “Συζητάμε για όλες τις αμέτρητες πιθανότητες, μιλάμε για όλες τις διαφορετικές εκδοχές αλλά στο τέλος της μέρας, και αυτό ισχύει για όλο το MCU, υπάρχουν πολλές περισσότερες πιθανότητες που συζητιούνται και μετά κάνουν την εμφάνιση τους στις ταινίες. Το κείμενο γίνεται ταινία και μετά χρησιμοποιείς το κείμενο στην ταινία ως σημείο εκκίνησης για μελλοντικές αφηγήσεις”.

“Δεν έχει ξεκαθαριστεί στο Endgame, θα ξεκαθαριστεί σε μελλοντική ταινία”, πρόσθεσε ο Joe Russo. “Φυσικά δίνουμε κανόνες. Εμφανέστατα οι κανόνες είναι ανοιχτοί προς συζήτηση. Αλλά δεν είμαστε στην Marvel πια, οπότε αυτό είναι πρόβλημα του Kevin [Feige – πρόεδρος της Marvel Studios]”.

 

Σκηνές που δεν θα δούμε ποτέ

Όπως σε όλες τις ταινίες έτσι και στο “Endgame”, κάποιες σκηνές δεν καταφέρνουν να μπουν στην τελική έκδοση που βλέπουμε στον κινηματογράφο. Κάποιες δεν γυρίζονται καν. Οι σεναριογράφοι του φιλμ μας περιέγραψαν δύο ακόμα από αυτές, μία για τον Captain America και μια για την Jane Foster.

Η Jane ήταν να έχει μεγαλύτερο ρόλο στο “Endgame”, το οποίο άλλαξε όταν η Natalie Portman τους είπε ότι δεν ήθελε να συμμετάσχει. Η σκηνή ήταν με την Jane και τον Rocket στην Asgard, όταν προσπαθεί να κλέψει το Aether με τον Thor. Θα βλέπαμε τον Rocket να προσπαθεί να πείσει την Jane, να τον αφήσει να αφαιρέσει το Aether από το σώμα της.

Μια αρκετά πιο σοκαριστική σκηνή είχε τον Thanos να αποκεφαλίζει τον Captain America. Η σκηνή κόπηκε γιατί θεωρήθηκε πολύ σκοτεινή και θα τρόμαζε τις πιο νεαρές ηλικίες που θα έβλεπαν την ταινία. Πιο συγκεκριμένα, όσο ο Thanos περίμενε την Nebula να ανοίξει την πύλη είχε χρόνο να κυνηγήσει τους Avengers του 2014. Τους σκότωσε όλους και αποκεφάλισε τον Cap. Εν συνεχεία πήρε το κεφάλι του στο μέλλον και το πέταξε στα πόδια του δικού μας Captain.

Infinity War

Παρόμοιες σκηνές είχαμε και στο “Infinity War”. Οι Markus και McFeely αποκάλυψαν τρεις σκηνές που κατέληξαν στα σκουπίδια.

Αρχικά, ο Thor δεν ήταν να αποκτήσει το Stormbreaker μέσω του Eitri, αλλά θα έπρεπε να πολεμήσει το Midgard Serpent ώστε να το κερδίσει. Ο Hulk επίσης θα εμφανιζόταν στην μάχη της Wakanda αλλά η ιδέα δεν πέρασε καθώς δεν κολλούσε σωστά με το τρίτο μέρος του “Infinity War”. Το πλάνο ήταν κατά την διάρκεια της μάχης να κάνει την εμφάνιση του ο έξυπνος Hulk του Endgame, που θα έσπαγε την Hulkbuster εν ώρα μάχης ώστε να πολεμήσει τον Cull Obsidian.

Το Living Tribunal παραλίγο να δούμε στην μάχη των Thanos vs Doctor Strange, αλλά σύμφωνα με τον Markus ένιωσαν ότι θα μπερδευόταν το κοινό και θα τους έβγαζε από την ατμόσφαιρα της μάχης οπότε και κόπηκε. Ο Strange θα τραβούσε το μυαλό του Thanos στο mindscape (aka Realm of Dreams), όπου θα του έδειχνε όλα τα εγκλήματα του πριν αποδειχτεί ένοχος από το Tribunal.

Σήμερα η Marvel έχει ακόμα ένα πάνελ με τον Kevin Feige, που λέγεται ότι την εμφάνιση τους θα κάνουν όλοι οι Avengers. Ίσως μάθουμε ακόμα περισσότερα λοιπόν, κι αν είμαστε τυχεροί αποκαλυφθεί κάτι για το μέλλον. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, το IGN Greece θα καλύψει ότι συμβεί.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα του SDCC 2019 στο ειδικό hub του IGN Greece.


Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.