Πέρασαν ημιτελικά οι Γκαϊδατζής/Παπακωνσταντίνου

H κακοκαιρία που έπληξε τη Σαρασότα των ΗΠΑ είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί η δράση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπληλασίας U23, την Πέμπτη (25/7).

H κακοκαιρία που έπληξε τη Σαρασότα των ΗΠΑ είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί η δράση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπληλασίας U23, την Πέμπτη (25/7). 

Σε όσες κούρσες πρόλαβαν να διεξαχθούν, το διπλό σκιφ ελαφρών βαρών με τους Πέτρο Γκαϊδατζή και Αντώνη Παπακωνσταντίνου πήρε την απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά. 

Οι δυο Έλληνες κωπηλάτες τερμάτισαν στην 3η θέση της προκριματικής σειράς τους με χρόνο 6.22.630 και «σφράγισαν» μια θέση στα 12 καλύτερα πληρώματα του αγωνίσματος. Αντίθετα, τη 2η θέση κατέλαβαν στον προκριματικό του διπλού σκιφ οι Αννέτα Κυρίδου και Δήμητρα Τσαμοπούλου με χρόνο 7.07.760. Οι Ελληνίδες θα έχουν ακόμη μια ευκαιρία να συνεχίσουν για πιο ψηλά μέσα απο τον επαναληπτικό. 

Στις 21:40 (ώρα Ελλάδας) αγωνίζονται την Πέμπτη (25/7), οι Καλανδαρίδης-Παλαιοπάνος στον επαναλήπτικό της δικώπου, ενώ ο Χαράλαμπος Ντινενής «τρέχει» στις 22:10 περίπου στον επαναληπτικό του σκιφ ελαφρών βαρών. Τέλος περίπου στις 22:45 τα αδέλφια Γραμμενιάτη συμμετέχουν στον επαναληπτικό της δικώπου άνευ πηδαλιούχου ελαφρών βαρών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.