Ούτε στους αγώνες επίδειξης με την Αυστραλία ο Σίμονς

Τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο θα πρέπει να περιμένουν οι φίλοι της Εθνικής Αυστραλίας για να δουν τον Μπεν Σίμονς αγωνιζόμενο με τη φανέλα της.

Πώς και πώς περίμεναν οι φίλαθλοι της Εθνικής Αυστραλίας για να δουν τον Μπεν Σίμονς να φοράει τη φανέλα της στους αγώνες επίδειξης και προετοιμασίας κόντρα στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί αφού ο άσος των Σίξερς, που είχε δηλώσει ότι δε θα μετέχει στο επικείμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, δε θα παίξει και στους προαναφερθέντες αγώνες. Ο ταλαντούχος γκαρντ έχοντας υπογράψει νέο πενταετές συμβόλαιο με την ομάδα της Φιλαντέλφια με συνολικές απολαβές 170 εκατομμύρια δολάρια, κατόπιν συζήτησης με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Αντρέι Λιμάνις, αποφασίστηκε να μείνει εκτός γενικώς. Όπως λέγεται η αιτία της συγκεκριμένης – κοινής – απόφασης ήταν το καλό της ομάδας.
«Κατόπιν συζήτησης με τον κόουτς Αντρέι, συμφωνήσαμε πως θα ήταν καλύτερο για μένα να μην μετάσχω στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο και τους αγώνες επίδειξης. Όντας συγκεντρωμένοι στο να κερδίσουμε ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 η προετοιμασία της Εθνικής για την επικείμενη διοργάνωση είναι ότι πιο σημαντικό κι η δική μου απουσία επιτρέπει στην ομάδα να δημιουργήσει τη χημεία που χρειάζεται για ν’ ανταποκριθεί στον υψηλότερου επιπέδου ανταγωνισμό που θα κληθεί ν’ αντιμετωπίσει για να κατοχυρώσει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς του 2020 στο Τόκιο. Θέλω να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία της Αυστραλίας για τη διαρκή στήριξή της και παραμένω σταθερός κι ανυπόμονος να αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς του 2020», ανέφερε σε δήλωσή του ο άσος των Σίξερς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.