Πιόντεκ: «Γεννήθηκα για να πετυχαίνω γκολ!»

Ο επιθετικός της Μίλαν, Κριστόφ Πιόντεκ, έδωσε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο ESPN, λέγοντας χωρίς περιστροφές ότι «γεννήθηκα για να σκοράρω».

Ο επιθετικός της Μίλαν, Κριστόφ Πιόντεκ, έδωσε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο ESPN, λέγοντας χωρίς περιστροφές ότι «γεννήθηκα για να σκοράρω».
Ο Πιόντεκ ήταν το μεγάλο εύρημα της σεζόν 2018-19 στη Serie A, σημειώνοντας 30 γκολ σε μόλις 42 εμφανίσεις για τη Τζένοα και τη Μίλαν και ο Πολωνός τοποθετεί ξανά ψηλά τον πήχη.
«Πάντα περιμένω να πετύχω πολλά γκολ», εξήγησε ο 24χρονος επιθετικός.
«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που σημείωσα πολλά γκολ στη Serie A και πάντα πίστευα στον εαυτό μου. Είναι υπέροχο συναίσθημα.
Γεννήθηκα για να πετυχαίνω γκολ και γνωρίζω ότι η Serie A είναι πολύ δύσκολο πρωτάθλημα για να σκοράρει κανείς, αλλά όταν ήρθα στη Γένοβα, ήθελα να δείξω κάτι σπουδαίο».

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΖΙΑΜΠΑΟΛΟ
Ελπίζω ότι φέτος θα παίξουμε με δύο επιθετικούς. Έχουμε χρόνο για να προπονηθούμε και ο προπονητής να μας εξηγήσει πώς θα πρέπει να αγωνιστούμε. Θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο αυτή τη σεζόν.
Δεν σκέφτομαι τους στόχους που πρέπει να πραγματοποιήσουμε. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να δουλέψουμε σκληρά στην προπόνηση.

ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΥΣ
Δεν έχω άγχος. Έχω επικεντρωθεί στις προκλήσεις που παρουσιάζονται. Πάντα θέλω να σκοράρω και ελπίζω ότι αυτή η σεζόν θα είναι η ίδια με την προηγούμενη.
Όλοι οι αμυντικοί έχουν καλά χαρακτηριστικά στην Ιταλία, αλλά για μένα οτιδήποτε είναι δυνατό στο ποδόσφαιρο, μπορείς να διακριθείς εναντίον οποιουδήποτε παίκτη και την περασμένη σεζόν έδειξα στο γήπεδο ότι μπορώ να το κάνω.
Ελπίζω να έχω την ίδια φόρμα, με την περασμένη σεζόν και να πετύχω πολλά γκολ. Όλα θα πάνε καλά για την ομάδα και ελπίζω να πάρουμε μία θέση στο Champions League της επόμενης περιόδου.
Για μένα, οι οπαδοί της Μίλαν είναι υπέροχοι και νιώθω καλύτερα τώρα. Έχω περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου μέσα στο γήπεδο και θέλω να έχω μια υπέροχη σεζόν για να τους ανταμείψω.

ΤΑ ΙΝΔΑΛΜΑΤΑ
«Όταν ήμουν νέος, παρατηρούσα πως αγωνίζονται οι καλοί επιθετικοί. Ένας από τους καλύτερους, είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο δεύτερος, ο Τιερί Ανρί.
Όταν βλέπω τους καλύτερους επιθετικούς, θέλω να πάρω κάτι σπουδαίο από αυτούς και βλέπω πώς κινούνται στο γήπεδο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.