Zombieland 2: Ο σκηνοθέτης αποκαλύπτει τους λόγους καθυστέρησης

Είμαστε in για νέα ταινία κάθε 10 χρόνια.O σκηνοθέτης του "Zombieland: Double Tap", Ruben...

Είμαστε in για νέα ταινία κάθε 10 χρόνια.

O σκηνοθέτης του “Zombieland: Double Tap”, Ruben Fleischer, μίλησε για τον λόγο καθυστέρησης 10 χρόνων της δημιουργίας της νέας ταινίας, λέγοντας ότι η δημιουργική ομάδα “δεν μπορούσε να βρει τη σωστή ιστορία να πει”.

O Fleischer έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με το “Zombieland”, πριν 10 χρόνια, και τώρα αποκάλυψε ότι η συγγραφή του σεναρίου για το sequel πήρε κάμποσο καιρό καθώς ήθελαν να είναι σίγουροι ότι άξιζε να επανασυνδεθεί η ομάδα για δεύτερη φόρα.

“Νομίζω θέλαμε να αφεθούμε λίγο και να δοκιμάσουμε νέα πράγματα”, είπε στο Entertainment Weekly. “Νομίζω ήμασταν όλοι ενθουσιασμένοι να κάνουμε άλλα πράγματα. Αλλά, επίσης, δεν μπορούσαμε να βρούμε τη σωστή ιστορία να πούμε. Πήρε λίγο να βρούμε μια ιστορία που όλοι θεωρούσαμε άξια επιστροφής για το Zombieland”.

“Αγαπάμε όλοι τόσο πολύ το πρωτότυπο. Οπότε κρατούσαμε υψηλό επίπεδο, ώστε να έχουμε σίγουρο ότι αν κάναμε sequel θα ήταν τουλάχιστον το ίδιο καλό, αν όχι καλύτερο, από το πρώτο. Και αυτό τελικά καταλήγει στο σενάριο”, είπε και προσθέτοντας “μερικές φορές χρειάζεται χρόνος για να γίνει σωστά”.

Ο Fleischer αποκάλυψε ότι όσο εκείνοι σκεφτόντουσαν να ξαναμαζέψουν την ομάδα, η ηθοποιός, Emma Stone, εξέφρασε το ενδιαφέρον της να επιστρέφει για μια ταινία “Zombieland” κάθε δέκα χρόνια.

“Πρέπει να δούμε πως θα πάει αυτό κι αν είναι αυτό που θέλει το κοινό”, παραδέχτηκε. “Αλλά νομίζω όλοι διασκεδάσαμε φτιάχνοντάς το, θα ήμασταν πολύ τυχεροί αν επιστρέφαμε πάλι στο Zombieland. Αν και η Emma δήλωσε ότι θα ήταν ωραίο αν κάναμε μια ταινία κάθε 10 χρόνια. Γνωρίζοντας ότι ο Woody είναι ο πιο υγιής τύπος που υπάρχει, θα μας θάψει όλους, οπότε σίγουρα μπορούμε να το κάνουμε κάθε 10 χρόνια, μέχρι το τέλος των πάντων”.

To “Zombieland: Double Tap” θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ τον Οκτώβριο.


Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.