Τζούριτς διετίας στο Τρέντο

Με ... γλυκά θα πρέπει να εμφανιστεί αύριο στην προπόνηση της Εθνικής ομάδας ο Δημήτρης Τζούριτς. Και αυτό γιατί όπως έγινε γνωστό απόψε ο Έλληνας διαγώνιος θα παραμείνει «Ιταλός» τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια.
0
Παντελής Λώλης
31/05/2015 • 23:37
Τζούριτς διετίας στο Τρέντο
  • shares
Με ... γλυκά θα πρέπει να εμφανιστεί αύριο στην προπόνηση της Εθνικής  ομάδας ο Δημήτρης Τζούριτς. Και αυτό γιατί όπως έγινε γνωστό απόψε ο Έλληνας διαγώνιος θα παραμείνει «Ιταλός» τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια. 

Η ανακοίνωση αυτή από την διοίκηση της Τρεντίνο η οποία «κλειδώνει» τον Έλληνα διαγώνιο για τα επόμενα δύο χρόνια στα αποδυτήρια της αποδεικνύοντας ότι αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερά της κεφάλαια. Το νέο συμβόλαιο του Τζούριτς με τους πρωταθλητές θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου 2017. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Μίταρ για το γεγονός ότι θα μείνει μαζί μας για τα επόμενα δύο χρόνια. 

Η ανανέωση του συμβολαίου του για την Τρεντίνο είναι κάτι πολύ σημαντικό» σημείωσε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος των Ιταλών Ντιέγκο Μόσνα ο οποίος αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους φαν του Δημήτρη. «Περιμένουμε από τον Μίταρ να δούμε ακόμη καλύτερες επιθέσεις στα επόμενα χρόνια από αυτές που μας χάρισε στα ημιτελικά και τελικά παιχνίδια του πρωταθλήματος» συμπλήρωσε το «αφεντικό» των πρωταθλητών.
Γράψτε το σχόλιο σας...
22/07/2019 • 07:03

Φιλοξενούμενοι με υψηλές βλέψεις σε Δανία, Σουηδία και Ολλανδία

Ικανές να πάρουν αυτό που θέλουν, παρότι παίζουν σε δύσκολες έδρες, είναι η Τζουργκάρντεν και η Μπάνικ Οστράβα. Σε ρόλο αουτσάϊντερ παίζουν ο Παναθηναϊκός με τον Άγιαξ και η Λϊγκμπι όμως ότι καταφέρουν παραγωγικά θα έχει αξία..