Τσιάρας: “Νέο ξεκίνημα με το Ρέθυμνο”

Ο Γιώργος Τσιάρας ανέφερε πως η ομάδα του θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα από το ματς με το Ρέθυμνο.

Ο Γιώργος Τσιάρας ανέφερε πως η ομάδα του θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα από το ματς με το Ρέθυμνο. 

Αναλυτικά όσα έγραψε στο προσωπικό του blog: 

“Το Ρέθυμνο να σηματοδοτήσει το νέο μας ξεκίνημα

Γεια σας φίλοι μου,

Άλλη μια δύσκολη εβδομάδα ήρθε για εμάς, καθώς σε ένα πολύ κρίσιμο ματς με τον Χολαργό δεν καταφέραμε να πάρουμε την νίκη, γεγονός που μας στεναχώρησε. Είχαμε ένα κακό διάστημα στο παιχνίδι και μείναμε πίσω με μεγάλη διαφορά, αλλά βρήκαμε τον τρόπο να επιστρέψουμε και να μειώσουμε στον πόντο λίγα λεπτά πριν την λήξη. Η έλλειψη όμως συγκέντρωσης και αποφασιστικότητας σε κάποιες φάσεις μας στέρησαν το ροζ φύλλο αγώνα, το οποίο το είχαμε ανάγκη για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους.

Τώρα έχουμε μπροστά μας έναν εκτός έδρας αγώνα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που από ότι φαίνεται έχουμε κοινούς στόχους, οπότε η νίκη θα μετρήσει «διπλή». Συγκεκριμένα, αντιμετωπίζουμε το Ρέθυμνο με το οποίο είμαστε αυτήν την στιγμή ισόβαθμοι στον βαθμολογικό πίνακα και ξέρουμε ότι θα πρέπει να μοχθήσουμε μέσα στο παρκέ για να φύγουμε νικητές από την Κρήτη. Δεν έχουμε όμως πολλά περιθώρια πλέον για απώλειες, οφείλουμε να παλεύουμε σε κάθε ματς και σε κάθε προπόνηση και πιστεύω ότι στο τέλος θα δικαιωθεί η προσπάθεια μας.

Στις αρχές αυτή της εβδομάδας είχαμε και την κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου. Σίγουρα η συμμετοχή μας στους 4 του θεσμού είναι πολύ σημαντική, αλλά έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας για αυτό το ματς.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι μέχρι τότε να έχουμε βρει τον τρόπο να βγούμε από τον «βάλτο» στον οποίο έχουμε μπει στο πρωτάθλημα. Ήθελα να σταθώ όμως μόνο στο ότι την πορεία μας στο Κύπελλο την ξεκινήσαμε με την εκτός έδρας πρόκριση επί του Ρεθύμνου, στο πρώτο μας επίσημο ματς για την φετινή σεζόν. Ελπίζω και στην δεύτερη μας φετινή κάθοδο στην Κρήτη να πάρουμε την νίκη και να σηματοδοτήσει το νέο μας ξεκίνημα”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.