Υπογράφει το νέο του συμβόλαιο ο Λόπες

Εντός της ημέρας αναμένεται να υπογράψει ο Έλντερ Λόπες το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ, το οποίο θα τον κρατήσει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και μετά το καλοκαίρι, όταν και λήγει η συμφωνία του με τη διοίκηση της ομάδας.

Εντός της ημέρας αναμένεται να υπογράψει ο Έλντερ Λόπες το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ, το οποίο θα τον κρατήσει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και μετά το καλοκαίρι, όταν και λήγει η συμφωνία του με τη διοίκηση της ομάδας. Το νέο συμβόλαιο του Λόπες θα έχει χρονική διάρκεια έως το 2022 και θα προβλέπονται αυξημένες οικονομικές απολαβές.

Η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδος θα επιβραβεύσει με αυτή την κίνηση τον 30χρονο μπακ, ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της εφετινής σεζόν, λόγω του τραυματισμού του στο ματς με τον ΟΦΗ. Οι δυο πλευρές έχουν έρθει ήδη σε προφορική συμφωνία για το νέο συμβόλαιο και το μόνο που απομένει είναι να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, πριν τις υπογραφές. Ο Λόπες συνεχίζει παράλληλα την αποθεραπεία του και ελπίζει πως θα καταφέρει να γυρίσει στην ενεργό δράση, πριν το τέλος της εφετινής σεζόν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.