Το "στερνό αντίο" στον Μπόβο

29/03/2012 • 13:05
Το "στερνό αντίο" στον Μπόβο
  • shares

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο "στερνό αντίο" του Βίγκορ Μποβολέντα. Τον διεθνή Ιταλό βολεϊμπολίστα αποχαιρέτησαν η οικογένειά του, οι συμπαίκτες του στην Εθνική ομάδα, οι προπονητές του, αντίπαλοι και πολλοί απλοί φίλοι του αθλήματος.
 
Η σύζυγός του Φεντερίκα είπε στους παρισταμένους: «Βλέπω δάκρυα, πόνο και θλίψη, αλλά μην κλαίτε γιατί ο 'Μπόβο' ήθελε πάντα να γελά....Στον ουρανό αποφάσισαν να φτιάξουν ομάδα βόλεϊ, μα τους έλειπε το δείγμα, το νούμερο ένα κι αποφάσισαν να το πάρουν μαζί τους ενώ έπαιζε».

Λίγα λεπτά αργότερα οι Ζλατάνοφ, Τζιομπίνι, Σαβάνι, Πάπι, Ροζάλμπα, βοήθησαν τον 7άχρονο Αλεσάντρο να σηκώσει κι αυτός το φέρετρο με τη σωρό του αδικοχαμένου πατέρα του ενώ ο κόσμος ξεσπούσε σε χειροκροτήματα. Ο Χούλιο Βελάσκο, προπονητής του Μποβολέντα στην εθνική Ιταλίας της δεκαετίας του '90, δήλωσε:«Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα έπρεπε να πάω στην κηδεία ενός από τα... παιδιά μου».

Γράψτε το σχόλιο σας...
24/09/2018 • 08:08

Το γόητρο δίνει ρυθμό απόψε στο Γκέτεμποργκ

H Χάκεν και η Γκέτεμποργκ δεν διεκδικούν κάτι έτσι όπως απέχουν από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας τους όμως από μόνο του το τοπικό ντέρμπι διαθέτει τα στοιχεία για την προοπτική μιας θεαματικής εικόνας.

19/09/2018 • 10:52