Γ. Πετρέας: «Θυμήθηκα το 2004 όταν περάσαμε…»

Πανηγύρισε ανάλογα όπως είχε πανηγυρίσει το γκολ του Χαριστέα το 2004 στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Πορτογαλίας ο αρχηγός της Εθνικής Γιώργος Πετρέας
18/09/2019 • 18:33
Οι διεθνείς πανηγυρίζουν στο ξενοδοχείο
  • shares
Μονπελιέ, αποστολή

Παντελής Λώλης

 Πανηγύρισε ανάλογα όπως είχε πανηγυρίσει το γκολ του Χαριστέα το 2004 στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Πορτογαλίας ο αρχηγός της Εθνικής Γιώργος Πετρέας. Από την πισίνα που ήταν με τους υπόλοιπους διεθνείς πήγε στους διαδρόμους του ξενοδοχείου και έγινε ένα κουβάρι με τους υπόλοιπους διεθνείς.

«Όταν συνειδητοποιήσαμε ότι προκριθήκαμε νόμιζα ότι είχαμε βάλει γκολ με τον Χαριστέα στην Πορτογαλία όταν πήραμε το Euro. Είδαμε στο site της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας την βαθμολογία και δεν το πιστεύαμε. Δεν μπορώ να σας πω τι ακολούθησε. Βγήκαμε όλοι στο διάδρομο του ξενοδοχείου και πανηγυρίσαμε σαν τρελοί. Το αξίζαμε, το περιμέναμε και το πήραμε το δώρο από τους Ρουμάνους» ήταν η πρώτη του αρχηγού που ακόμη και χθες όταν οι περισσότεροι δεν πίστευαν στο θαύμα-πρόκριση, είχε αφήσει χαραμάδα αισιοδοξίας. «Τώρα πάμε στη Λιουμπλιάνα και ότι βγει. Το χρέος μας το κάναμε. Ακολουθεί η Ρωσία και βλέπουμε…» είπε ο Καλαματιανός κεντρικός.
Γράψτε το σχόλιο σας...
17/10/2019 • 09:57

Με επιθετικό πνεύμα κι αντίπαλο τις φοβίες της η Σπόρτιγκ Λισαβόνας

Μια ομάδα της 3ης κατηγορίας στην Πορτογαλία, η Αλβέρκα, βρίσκει απόψε μπροστά την η Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Ματς όπου πάντως ο ενθουσιασμός του αουτσάϊντερ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις ανασφάλειες του φαβορί.