Γ. Πετρέας: «Δέκα χρόνια λείπαμε. 10 φορές πιο χαρούμενοι τώρα!»

Στην έλευση του Δημήτρη Ανδρεόπουλου στάθηκε στις δηλώσεις του μετά τη νίκη - πρόκριση επί του Αζερμπαϊτζάν ο Γιώργος Πετρέας μιλώντας στο www.volleyball.gr.
0
Παντελής Λώλης
26/08/2018 • 20:50
O Γιώργος Πετρέας
  • shares
Στην έλευση του Δημήτρη Ανδρεόπουλου στάθηκε στις δηλώσεις του μετά τη νίκη - πρόκριση επί του Αζερμπαϊτζάν ο Γιώργος Πετρέας μιλώντας στο www.volleyball.gr.

Αναλυτικά: «Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι όπως έπρεπε και το Αζερμπαϊτζάν το εκμεταλλεύτηκε και πήρε τα δύο πρώτα σετ. Όμως η ομάδα έβγαλε και πάλι αντίδραση, γυρίσαμε το παιχνίδι με την ποιότητά μας και πετύχαμε την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό. Το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε και τα τέσσερα παιχνίδια και θα βρεθούμε στο Euro του 2019 μετά από 10 χρόνια. Για μένα προσωπικά αλλά και όλα τα παιδιά είμαστε 10 φορές πιο χαρούμενοι και ο στόχος από εδώ και πέρα είναι η καθιέρωση. Την πρόκριση την αφιερώνουμε πάνω απ'όλα στους εαυτούς μας γιατί τα τελευταία 10 χρόνια μπορεί να μην ήταν επιτυχημένα, ωστόσο η προσπάθεια γινόταν. Απλά φέτος η Εθνική εμφάνισε ένα διαφορετικό πρόσωπο, ίσως η έλευση του νέου προπονητή που έδωσε αύρα στην ομάδα σε συνδυασμό με την ωριμότητα όλων των παιδιών αγωνιστικά και ως προσωπικότητες. Επίσης, το αφιερώνουμε σε όλη την Ελλάδα που πέρασε και συνεχίζει να περνάει δύσκολες καταστάσεις, είτε λόγω κρίσης είτε άλλων πραγμάτων όπως οι πυρκαγιές τον Ιούλιο στο Μάτι».
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.