Γιοβάνοβιτς: «Περιμέναμε μεγάλη πίεση»

Αναμενόμενη ήταν για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, η εικόνα του αγώνα με τη Λιόν.

Αναμενόμενη ήταν για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, η εικόνα του αγώνα με τη Λιόν. Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ τόνισε πως η ομάδα του έχει ελπίδες πρόκρισης στη ρεβάνς του ΓΣΠ, τονίζοντας πως δεν περιμένει ανοιχτό ματς. Ο Γιοβάνοβιτς μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Αναλυτικά τόνισε:

Για τον αγώνα με την Λιόν:
«Την περίοδο του Δεκεμβρίου και του Ιανουάριου είχαμε αρκετά προβλήματα με τραυματισμούς παικτών. Αγωνιστικά είχαμε αρκετά προβλήματα. Από την άλλη η Λιόν είναι πολύ πιεσμένη λόγω των αποτελεσμάτων στην Γαλλία. Δεν περίμενα άλλο αποτέλεσμα. Η Λιόν είναι εξαιρετική ομάδα. Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε θα ασκούσε πολύ μεγάλη πίεση. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου και την συγκέντρωση που είχαν. Πιστεύω όμως ότι μπορούσαμε να κάναμε κι άλλα, για να κόψουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού και την επιθετικότητα της Λιόν.»

Για την αντιμετώπιση που τυγχάνουν μετά την πορείας τους:
«Πραγματικά και η υποδοχή που είχαμε και η σοβαρότητα που μας αντιμετώπισαν δεν είναι καλό για εμάς. Οι γαλλικές ομάδες στηρίζονται στην μεγάλη σοβαρότητα. Είμαι σίγουρος ότι η Λιόν και στην ρεβάνς θα παρουσιαστεί σοβαρή. Ήταν και είναι το φαβορί στις αναμέτρησης μας. Έχουμε τα κίνητρα και την ελπίδα ότι θα κάνουμε καλύτερο παιχνίδι, γιατί μπορούμε. Το σκορ είναι καλό για την Λιόν, για μία ομάδα με αυτή την δυναμικότητα, αλλά είναι πρόκριση πολύ μεγάλη για εμάς.»

Για τον επαναληπτικό:
«Και αν θα πετύχουμε εμείς ή όχι γκολ. Δεν περιμένουμε κάποιο ιδιαίτερα ανοικτό παιχνίδι. Είναι ένα σκορ που σίγουρα είναι καλό για την αντίπαλη ομάδα, δεν πρέπει η Λιόν να πετύχει γκολ και εμείς να είμαστε πιο επιθετικοί. Πρέπει να είμαστε πλήρεις, πιο δυνατοί και πιο απαιτητικοί στο παιχνίδι. Μην ξεχνάμε ότι πολλά πράγματα δεν εξαρτώνται μόνο από τον ΑΠΟΕΛ, αλλά και από την απόδοση της Λιόν στο παιχνίδι.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.