O Elongated Man γίνεται τακτικός χαρακτήρας στο “The Flash”

Προαγωγή και για τον χαρακτήρα της Cecille.Ο Ralph Dibny έπαιξε σημαντικό ρόλο στα γεγονότα του...

Προαγωγή και για τον χαρακτήρα της Cecille.

Ο Ralph Dibny έπαιξε σημαντικό ρόλο στα γεγονότα του τέταρτου κύκλου του “The Flash” και όλα δείχνουν ότι το κοινό θα έχει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες στο μέλλον για να απολαύσει τον Hartley Sawyer στον ρόλο του Elongated Man.

Tα νέα μας έρχονται από το CBR, που μας επιβεβαιώνει ότι ο Elongated Man αναβαθμίστηκε σε τακτικό χαρακτήρα για τις ανάγκες τις πέμπτης σεζόν “Τhe Flash”. Ο Sawyer βέβαια δεν είναι ο μόνος χαρακτήρας που θα συντροφεύει τις περιπέτειες της ομάδας Flash. Η Danielle Nicolet που υποδύεται την Cecile Horton επίσης έγινε τακτική προσθήκη στο cast της σειράς.

Late in The Flash: Season 3, fans got a glimpse of Barry's latest costume change. A future version of Barry was shown wearing this suit, which is slightly more sleek and form-fitting than Barry's current suit and features a prominent yellow belt. It's believed that Barry will begin wearing this updated suit permanently in Season 4.

O Dibny έπαιξε σημαντικό ρόλο στον αγώνα της ομάδας ενάντια στον Clifford DeVoe που ως Thinker αποπειράθηκε να ελέγξει την ανθρωπότητα. Ως απολυμένος αστυνομικός και ντετέκτιβ με αμφιλεγόμενες μεθόδους και τρόπο ζωής, ο Dibny ήταν αρχικά απρόθυμος να συνεργαστεί με τους ήρωές μας. Όταν αποκτά τη δύναμη όμως να τεντώνει το σώμα του σε απίθανο βαθμό βρίσκεται σταδιακά ολοένα και περισσότερο μπλεγμένος σε ένα ευρύτερο σχέδιο, και σταδιακά ανακαλύπτει πιθανότητες που δεν είχε φανταστεί για τον εαυτό του στο παρελθόν. Όχι μόνο σε σωματικό επίπεδο αλλά και γενικότερα ως άνθρωπος, ο Dibny βρίσκεται με νέους φίλους, νέο σκοπό και ένα μέλλον στη σειρά που εγγυάται ότι κρύβει πολλές εκπλήξεις.

Στο πλευρό των Hartley Sawyer και Danielle Nicolet θα επιστρέψουν οι Grant Gustin, Candice Patton, Carlos Valdes, Danielle Panabaker, Hartley Sawyer, Danielle Nicolet, Tom Cavanaugh και Jesse L. Martin.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για τις νεώτερες εξελίξεις.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.