Γεωργιάδης: «Παίξαμε άσχημα…»

Η εντός έδρας ήττα και από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη «ενταφίασε» τις όποιες ελπίδες είχαν απομείνει στην εθνική Ελπίδων για πρόκριση στη φάση των μπαράζ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013.

Η εντός έδρας ήττα και από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη «ενταφίασε» τις όποιες ελπίδες είχαν απομείνει στην εθνική Ελπίδων για πρόκριση στη φάση των μπαράζ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013. Αυτό παραδέχθηκε ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Γιώργος Γεωργιάδης, επισημαίνοντας ότι στόχος πλέον είναι η προετοιμασία της επόμενης ομάδα.

«Φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο ενθουσιασμός, το πάθος και το πνεύμα των παικτών έμειναν στον αγώνα με τη Γερμανία, στον οποίο ήμασταν πολύ καλοί και ανταγωνιστικοί. Κάναμε ένα άσχημο ματς και δίκαια χάσαμε. Ουσιαστικά δεν έχουμε ελπίδες πρόκρισης και θα ξεκινήσουμε κάποιες δοκιμές με νέα παιδιά για να προετοιμάσουμε την επόμενη εθνική Ελπίδων», δήλωσε ο Γεωργιάδης.

Ο ομόλογός του στην εθνική ομάδα της Βοσνίας, Βλάντο Γιάγκοντιτς, υπογράμμισε: «Ήταν μία πολύ μεγάλη νίκη για μας απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, που ήρθε 4-5 με τη μεγάλη Γερμανία. Ήταν μία σημαντική επιτυχία στην προσπάθεια που κάνουμε για πρόκριση στα μπαράζ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Σήμερα δείξαμε ότι αξίζουμε τη δεύτερη θέση. Παίξαμε ίσως περισσότερο αμυντικά, όμως βρήκαμε χώρους και ήμασταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Θέλω, τέλος, να ευχαριστήσω όλους για την άψογη φιλοξενία της ομάδας μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.