Σισέ: «Να αποδείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα»

Έτοιμοι να κάνουν τα πάντα, προκειμένου να πανηγυρίσουν τη νίκη επί του Παναθηναϊκού είναι άπαντες στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Παπίς Σισέ.

Έτοιμοι να κάνουν τα πάντα, προκειμένου να πανηγυρίσουν τη νίκη επί του Παναθηναϊκού είναι άπαντες στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Παπίς Σισέ. 

Ο Σενεγαλέζος στόπερ σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Real News» στάθηκε στη σημασία του ντέρμπι, εξήγησε πως η νίκη επί της Ντουντελάνζ τους έκανε καλό και τόνισε πως θέλουν όσο τίποτα άλλο τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. 

Αναλυτικά όσα υποστήριξε:

«Όλοι όσοι είμαστε μέσα στην ομάδα γνωρίζουμε τη σημασία τού να κερδίσουμε ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Είναι ο αγώνας που ο κόσμος μας θέλει περισσότερο από κάθε άλλον να πάρουμε τη νίκη. Μας το ζητούν παντού και αυτό θέλουμε να πετύχουμε.

Μια νίκη επί του Παναθηναϊκού δεν είναι μόνο τρεις βαθμοί, είναι μια νίκη που σημαίνει πολλά και για την ψυχολογία, αλλά και για τον κόσμο μας. Εμείς θέλουμε να τους γεμίσουμε με χαρά και ενθουσιασμό και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό μέσα στο γήπεδο.

Η νίκη με την Ντουντελάνζ μάς έκανε καλό, επιβεβαιώσαμε πως ανεβαίνουμε από αγώνα σε αγώνα. Μπαίναμε καλά στα ματς, κάνουμε ευκαιρίες, θέλουμε να σκοράρουμε νωρίς. Την Πέμπτη το καταφέραμε, μακάρι να το κάνουμε και απέναντι στον Παναθηναϊκό. Θέλουμε να κερδίζουμε σε όλα τα ματς, είμαστε ο Ολυμπιακός.

Ξέρουμε που βρισκόμαστε ακόμη και μέσα από αυτό το ντέρμπι επιθυμούμε να δείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Ο στόχος μας, άλλωστε, είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και δεν έχει τελειώσει τίποτε ακόμη. Το βασικό είναι να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό και να βλέπουμε μετά τα ματς ένα-ένα, ώστε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.