Έμεινε εκτός ο Φασίδης

Ο Έλληνας μέσος δεν κατάφερε να επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις του ΑΟΞ, μετά τον τραυματισμό που είχε στην προπόνηση της περασμένης Πέμπτης (12/7) - Δυνατά φιλικά για τους Θρακιώτες

Το απουσιολόγιο του Μίλαν Ράσταβατς έγραψε για πρώτη φορά στο πλαίσιο της σεζόν 2018-2019 ένα όνομα σήμερα (13/7), αυτό του Βασίλη Φασίλη. Ο Έλληνας μέσος δεν κατάφερε να ξεπεράσει άμεσα τον τραυματισμό που υπέστη στη διάρκεια της προπόνησης της περασμένης Πέμπτης (12/7), με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα.
Βεβαίως, το ζητούμενο για τον ίδιο τον παίκτη, αλλά και την ομάδα, δεν είναι να πιεστεί να επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις. Είναι να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημά του και να μπει και πάλι δυνατά στο καθημερινό πρόγραμμα, το οποίο είναι απαιτητικό αυτό το διάστημα, αλλά ταυτόχρονα και ωφέλιμο για τους παίκτες. Αυτό αναμένεται να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.
Στο μεταξύ, το πρόγραμμα προετοιμασίας του ΑΟΞ συνεχίστηκε με διπλή προπόνηση και σήμερα, στα Πηγάδια. Η πρωινή προπόνηση είχε ασκήσεις βελτίωσης της φυσικής κατάστασης και η απογευματινή ασκήσεις τακτικής. Και το Σάββατο (14/7) το πρόγραμμα του Ράσταβατς περιλαμβάνει διπλή προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές της Ξάνθης.
Στο μεταξύ, σε ό,τι αφορά στα φιλικά προετοιμασίας, μπορεί ο ΑΟΞ να μην έχει ανακοινώσει το πλήρες πρόγραμμα ακόμη, όμως, μέσω ΠΑΕ Άρης (εξέδωσε σχετική ανακοίνωση) έγινε γνωστό ότι οι Θρακιώτες θα υποδεχτούν στις 11 Αυγούστου στα Πηγάδια τους “κίτρινους”. Είναι το δεύτερο βεβαιωμένο φιλικό για τον ΑΟΞ, καθώς και ο Ηρακλής έχει ανακοινώσει από καιρό πριν παιχνίδι με τους Θρακιώτες, στις 19 Αυγούστου. Από την ΑΕΛ, πάντως, έγινε γνωστό σήμερα (13/7) ότι υπάρχει και τρίτο φιλικό για την Ξάνθη, με αντιπάλους τους “βυσσινί”, στις 18/8, στα Πηγάδια.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.