Σάρι: «Φίλοι με τον Κλοπ»

Ο Μαουρίτσιο Σάρι αναφέρθηκε στην εξαιρετική σχέση που έχει με τον Γιούργκεν Κλοπ και στον διάλογο που είχαν κατά τη διάρκεια του τελευταίου παιχνιδιού της Τσέλσι με τη Λίβερπουλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Ο Μαουρίτσιο Σάρι αναφέρθηκε στην εξαιρετική σχέση που έχει με τον Γιούργκεν Κλοπ και στον διάλογο που είχαν κατά τη διάρκεια του τελευταίου παιχνιδιού της Τσέλσι με τη Λίβερπουλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Ο Ιταλός τεχνικός υπογράμμισε πως είναι φίλος με τον Γερμανό τεχνικό των «κόκκινων», ενώ τόνισε πως απόλαυσε την ισοπαλία 1-1 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Χαρακτηριστικά, ο Σάρι τόνισε: «Δέκα λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα, γύρισα και κατάλαβα ότι ο Κλοπ με κοιτούσε. Τον ρώτησα: “γιατί γελάς;” και μου απάντησε “μα δεν το απολαμβάνεις αυτό το ματς;”. Του απάντησα πως πράγματι ήταν διασκεδαστικό και μου είπε “κι εγώ το χαίρομαι”. Εκείνη τη στιγμή η Λίβερπουλ ήταν πίσω στο σκορ… Μετά τη λήξη του ματς αγκαλιαστήκαμε σαν καλοί φίλοι και είμαι σίγουρος πως το ίδιο θα γινόταν ακόμα κι αν δεν μας ισοφάριζαν. Αυτή είναι η χαρά της Premier League».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.