Το μεσημέρι η απόφαση για την ΑΕΚ

Την οριστική απόφαση για το αν θα επιβληθούν ποινές στην ΑΕΚ για την απόφασή της να πάρει μέρος στο Eurocup, θα ανακοινώσει το μεσημέρι της Παρασκευής η ΕΟΚ.

Την οριστική απόφαση για το αν θα επιβληθούν ποινές στην ΑΕΚ για την απόφασή της να πάρει μέρος στο Eurocup, θα ανακοινώσει το μεσημέρι της Παρασκευής η ΕΟΚ. Η ελληνική ομοσπονδία θα συνεδριάσει για το συγκεκριμένο θέμα, μετά την επιστολή της FIBA, η οποία την καλεί να πάρει θέση σχετικά με την απόφαση των “κιτρινόμαυρων” να μην αγωνιστούν στη δική της διοργάνωση, το Champions League, αλλά να υπογράψουν με τη διοργάνωση του Eurocup.

Η ελληνική ομοσπονδία έχει στο πλευρό της τον Σταύρο Κοντονή, ο οποίος τόνισε πως θα πρέπει να τηρηθούν τα όσα προβλέπει η παγκόσμια ομοσπονδία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ΕΟΚ αναμένεται να δώσει προθεσμία στην ΑΕΚ, ώστε να αλλάξει την απόφασή της, πριν προχωρήσει στην επιβολή κυρώσεων. Οι “κιτρινόμαυροι” από την πλευρά τους είναι αποφασισμένοι να μην κάνουν πίσω και ετοιμάζονται να βρεθούν στο Λονδίνο, στη συνεδρίαση της Euroleague, στην οποία θα πάρουν μέρος και οι ομάδες του Eurocup, οι οποίες θίγονται από τις κυρώσεις, που προσπαθεί να επιβάλει η παγκόσμια ομοσπονδία, μέσω των ομοσπονδιών των χωρών. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.