Γεωργιάδης: «Κυριαρχήσαμε στο γήπεδο» (video)

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη της Βέροιας επί του Αστέρα ο Γιώργος Γεωργιάδης, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα του μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ.

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη της Βέροιας επί του Αστέρα ο Γιώργος Γεωργιάδης, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα του μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ. Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα, ο προπονητής των Μακεδόνων δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την πρώτη φετινή εντός έδρας νίκ.η

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σχετικά με τον αγώνα θέλω να πω ότι κυριαρχήσαμε στο γήπεδο έχοντας απέναντί μας μια αξιόλογη ομάδα. Πετύχαμε ένα γκολ και είχαμε ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Στο δεύτερο μέρος, παρότι είχαμε το άγχος για να κρατήσουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα, δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να απειλήσει και φτάσαμε δίκαια στην πρώτη μας εντός έδρας στο πρωτάθλημα».

Για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος: 
«Το καλοκαίρι ξεκινήσαμε με στόχο να φτιάξουμε μια ομάδα που θα παίξει καλό ποδόσφαιρο και θα έχει κοντά τις γραμμές της. Σίγουρα μας λείπει ο Μπαλάφας στον οποίο χτίσαμε την ομάδα, όπως και ο Βεργώνης που τραυματίστηκε αργότερα. Η διοίκηση ξόδεψε πολλά χρήματα και γενικά επενδύσαμε σε παίκτες για την μεσοεπιθετική γραμμή, οι οποίοι όμως δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. 

Για μένα η ομάδα μου είναι η καλύτερη στον κόσμο και έτσι θα πρέπει να νιώθουν και οι ποδοσφαιριστές. Κάποιοι παίκτες «ονόματα» ήρθαν μόνο για να παίζουν βασικοί, χωρίς να τους ενδιαφέρει η ομάδα. Ωστόσο τους τρεις αυτούς μήνες τους δώσαμε πολλές ευκαιρίες για να δείξουν ότι αξίζει να μείνουν στην ομάδα, αλλά δεν τα κατάφεραν. 

Πέρσι η ομάδα είχε μπροστά τους Καλτσά, Κάμπορα, Ντουμίτρου, Μπεν που σημείωσαν 40 γκολ. Φέτος μόνο ο Θωμάς μας έδωσε αυτό που περιμέναμε στον πρώτο γύρο. Ο Κόλα σήμερα πέτυχε το πρώτο του τέρμα και ελπίζουμε να έχει ανάλογη συνέχεια. 

Θέλουμε παιδιά που να προσπαθούν και να τα δίνουν όλα για την ομάδα, όπως έγινε σήμερα. Κρατάμε την πολύ καλή εικόνα που είχαμε στα εκτός έδρας ματς στον πρώτο γύρο για να κάνουμε καλές γιορτές».

Οι δηλώσεις του Βεργέτη:

«Η Βέροια μπήκε από την αρχή του παιχνιδιού πιο παθιασμένη και μαχητική. Εμείς δεν παρουσιάσαμε το πρόσωπο που θέλαμε και σίγουρα δεν παίξαμε έτσι όπως επιθυμούσαμε.

Θέλουμε να βλέπουμε έναν διαφορετικό Αστέρα έτσι όπως τον ονειρευόμαστε. Έρχεται η διακοπή, στην οποία πρέπει να ανασυνταχθούμε και να παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι στον δεύτερο γύρο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.