Την Τρίτη το φιλικό της ΑΕΚ με την εθνική Αστέγων

Ενας αγώνας διαφορετικός από τους άλλους θα γίνει την Τρίτη στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει μια παγκόσμια πρωταθλήτρια, την εθνική ομάδα Αστέγων, που κατέκτησε τον τίτλο στη διοργάνωση της Χιλής. Σήμερα διεξήχθη η συνέντευξη Τύπου παρουσία όλων των φορέων που μετέχουν στη διοργάνωση.

Ενας αγώνας διαφορετικός από τους άλλους θα γίνει την Τρίτη στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει μια παγκόσμια πρωταθλήτρια, την εθνική ομάδα Αστέγων, που κατέκτησε τον τίτλο στη διοργάνωση της Χιλής. Σήμερα διεξήχθη η συνέντευξη Τύπου παρουσία όλων των φορέων που μετέχουν στη διοργάνωση. 

Ετσι, παρόντες ήταν: ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Γιώργος Καραμέρος, ο διευθυντής του περιοδικού δρόμου «Σχεδία» (το οποίο διοργανώνει την καμπάνια «ΓΚΟΛ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ» και θα πωλείται στο ΟΑΚΑ τη μέρα του αγώνα) Χρήστος Αλεφάντης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Ευάγγελος Ασλανίδης, ο συντονιστής-γενικός διευθυντής του ΟΑΚΑ Σάββας Ανεστιάδης και βέβαια οι αρχηγοί των δύο ομάδων: ο Αλέξανδρος Καϊάφας από την Εθνική Αστέγων και ο Χρήστος Αραβίδης από την ΑΕΚ.

«Γκολ στη φτώχεια, με την Εθνική Αστέγων και τη Σχεδία να δείχνουν το δρόμο της επανένταξης και τη αλληλεγγύης. Όταν μάθαμε γι’ αυτή την πρωτοβουλία, η είδηση δεν μας άφησε ασυγκίνητους. Μαζί με την Εθνική Αστέγων, με την ΑΕΚ και με το ΟΑΚΑ, διοργανώνουμε έναν αγώνα αλληλεγγύης με ελεύθερη είσοδο. Καλώ όλους όσοι είναι στην Αθήνα εκείνη τη μέρα, να πάρουν τα παιδιά τους και να έρθουν. Θα τους μείνει αξέχαστο» είπε ο κ. Καραμέρος, ενώ ο αρχηγός της εθνικής Αστέγων, Αλέξανδρος Καϊάφας, είπε: 

«Από πλευράς μας ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΑΕΚ και την Περιφέρεια γι’ αυτό το σπουδαίο φιλικό αλληλεγγύης. Είναι τιμή μου να είμαι στην ομάδα και να παίξω (ή… να μην παίξω, αυτό είναι θέμα προπονητή) απέναντι στην ΑΕΚ, την ομάδα που υποστηρίζω από μικρός. Για μένα, το να έρθω αντιμέτωπος με αυτούς που βλέπω από την εξέδρα, ήταν ένα όνειρο ζωής που είχα από μικρό παιδί. Δεν θα μπορούσα να το σκεφτώ ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Αν, πάντως, μου δοθεί η ευκαιρία να σκοράρω, δεν θα πανηγυρίσω».

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Χρήστος Αραβίδης, δήλωσε: «Θα μπορούσα να χαρίσω πολλά από τα γκολ που έχω πετύχει στην καριέρα μου, αν κάποιος μου υποσχόταν ότι θα έδινα λύση στα προβλήματα αυτών των ανθρώπων. Προς το παρόν, το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να συμμετάσχω σε αυτό το φιλικό. Στην εποχή που ζούμε, είναι ανάγκη να στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες και συνανθρώπους που δεν έχουν τις ίδιες δυνατότητες με εμάς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.