Την Τρίτη ξεκαθαρίζει με τα δελτία

Καθοριστική αναμένεται να είναι η Τρίτη στον Εθνικό Αστέρα, καθώς εκτιμάται πως θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τα δελτία των νεοαποκτηθέντων, αφού θα γίνουν οι τελικές επαφές στην ΕΠΟ, προκειμένου να ρυθμισθούν όλες οι εκκρεμότητες.

Καθοριστική αναμένεται να είναι η Τρίτη στον Εθνικό Αστέρα, καθώς εκτιμάται πως θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τα δελτία των νεοαποκτηθέντων, αφού θα γίνουν οι τελικές επαφές στην ΕΠΟ, προκειμένου να ρυθμισθούν όλες οι εκκρεμότητες. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Αδαμάκης βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία της Ομοσπονδίας, συνοδευόμενος από τους αρχηγούς της ομάδας και είχε τις επαφές.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, την Τρίτη θα γίνει η τελική συνάντηση, προκειμένου να γίνει διακανονισμός των εκκρεμοτήτων με την ΕΠΟ, ώστε από εκεί και πέρα να εγκριθούν από την αρμόδια επιτροπή τα δελτία.
Φυσικά, για όλες τις εξελίξεις είναι  ενημερωμένοι όλοι στην Καισαριανή και περιμένουν πλέον να ξεκαθαρίσει μία και καλή το θέμα και να ανοίξει ο δρόμος για τη συμμετοχή του Εθνικού Αστέρα στο Πρωτάθλημα χωρίς άλλα προβλήματα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Δημητρίου γύμνασε το μεσημέρι κανονικά τους παίκτες του και από εκεί και πέρα έχουν δώσει ραντεβού την Τρίτη στο γήπεδο, ώστε από τη στιγμή που εκδοθούν τα δελτία, να συγκροτηθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για τη Λάρισα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.