Παπαζαχαρίας: «Πρώτη φορά τέτοιες συνθήκες»

Ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας αποτέλεσε την έκπληξη του Μανουέλ Μασάδο στην αναμέτρηση της Ξάνθης.

Αποτέλεσε την έκπληξη του Μανουέλ Μασάδο στην αναμέτρηση της Ξάνθης. Ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας τοποθετήθηκε από τον Πορτογάλο προπονητή σε θέση αμυντικού χαφ στην οποία έπαιξε σε όλο το πρώτο 45λεπτο. Ο Παπαζαχαρίας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αρη, αναφέρθηκε αρχικά στις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα: «Η αλήθεια είναι πως για πρώτη φορά αγωνίστηκε με τέτοιες καιρικές συνθήκες.  Είναι πολύ δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο με τέτοια βροχή σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Ευτυχήσαμε και κερδίσαμε όποτε όλα καλά. Πάντως  οπωσδήποτε ήταν κάτι πρωτόγνωρο για τους περισσότερους αν όχι για όλους  τους ποδοσφαιριστές  και η βροχή αλλά και οι δύο διακοπές ρεύματος που έγιναν».

Σχετικά με την επανεμφάνιση του στην βασική ενδεκάδα και πάλι με την Ξάνθη, αυτή τη φορά εκτός έδρας, είπε: «Δεν ήταν κάτι που γνώριζα ότι θα συμβεί. Από εκεί και πέρα εγώ είμαι εδώ και καιρό έτοιμος για κάθε ευκαιρία σε οποιαδήποτε θέση. Έτσι και χθες με εξέπληξε θετικά ο προπονητής και το θετικό είναι ότι κερδίσαμε και είμαστε μέσα στόχο εισόδου την πεντάδα. Μου είπε ο προπονητής να παίξω μπροστά από τα στόπερ ως κόφτης. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και το θετικό είναι ότι συνδυάστηκε με νίκη της ομάδας. Γενικότερα κάθε ποδοσφαιριστής για να είναι καλά και να μπορεί να αποδώσει πρέπει να έχει χρόνο συμμετοχής και ροή παιχνιδιών. Από την άλλη πλευρά επειδή είμαστε επαγγελματίες είμαστε υποχρεωμένοι όποτε χρειαστεί έστω και για ένα λεπτό να μπορούμε να βοηθήσουμε την ομάδα. Να είμαστε έτοιμοι».

Για τη διαφορά που παρουσιάζει η ομάδα μετά την έλευση του Μανουέλ Μασάδο στην τεχνική ηγεσία, σημείωσε: «Τα τελευταία πέντε-έξι παιχνίδια η ομάδα έχει μια σαφώς βελτιωμένη εικόνα. Παίζει καλά και δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες. Η ομάδα έχει μία ηρεμία. Έχει δεθεί και κάθε παίκτης αφήνει όλα τα προβλήματα στην άκρη και βλέπει πάνω απ’ όλα την ομάδα. Πλέον έχουμε μπει στην τελική ευθεία».

Για τον τρόπο με τον οποίο οι ποδοσφαιριστές του Αρη πανηγύρισαν τα γκολ, δήλωσε: «Οι ποδοσφαιριστές έχουμε δεχθεί μεγάλη κριτική. Σίγουρα δικαίως γιατί η ομάδα ήταν σε θέση  που δεν της αρμόζει.  Αυτό λοιπόν ίσως ήταν κάποιο ξέσπασμα, γιατί δουλεύουμε πολύ σκληρά αλλά άρχισε τελευταία να βγαίνει η δουλειά».

Σχετικά με  τη σημασία των εντός έδρας αγώνων  μέχρι το τέλος της σεζόν:  «Η ομάδα στα παιχνίδια που έχει εντός έδρας δεν πρέπει να έχε άλλες απώλειες, γιατί αυτό μας έχει κοστίσει. Επειδή ο Αρης είναι μεγάλη ομάδα δεν κοιτάει αν παίζει εντός ή εκτός έδρας. Εμείς βλέπουμε ότι απομένουν δέκα παιχνίδι για το τέλος της σεζόν κα θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε  τόσο τα εντός όσο και τα εκτός έδρας».

Αναφορικά με την παρουσία των οπαδών του Αρη στην κερκίδα των Πηγαδίων, είπε: «Ο κόσμος για ακόμα μία φορά μας εξέπληξε θετικά. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί σε τέτοιες καιρικές συνθήκες ήρθαν και βοήθησαν την ομάδα. Ήταν ο δωδέκατος παίκτης. Συγχαρητήρια στα παιδιά αυτά που ακολουθούν την ομάδα όπου παίζει».

Για την αγωνιστική άνοδο του Καστίγιο, δήλωσε: «Κακά τα ψέματα ο Νέρι είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής. Όλοι το γνωρίζουμε και από τη στιγμή που έχει ανέβει αυτός, έχει ανέβει όλη η ομάδα. Αν αυτός είναι καλά και δίνει τα πάντα για την ομάδα και όχι για τον εαυτό του μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα πράγματα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.