Τσιλιγγίρη: "Πέντε ευρωπαϊκές διεκδικήσεις" (video)

12/04/2018 • 18:16
Τσιλιγγίρη
  • shares
Ο κόσμος έχει πολλά πράγματα να δει ακόμα από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, όπως είπε στην κάμερα του novasports και στον Τάσο Μπαϊρακτάρη, η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη, Χριστίνα Τσιλιγγίρη.

Αναλυτικά:

"Δεν το έχουμε καταλάβει πως ζούμε αυτό το όνειρο. Κάθε μέρα που περνάει αγγίζουμε όλο και περισσότερο αυτό το όνειρο, δεν έχουμε τελειώσει, έχουμε πολλά πράγματα να δούμε ακόμα. Το χρωστάμε στον πρόεδρό μας τον Μιχάλη Κουντούρη και στον άνθρωπο στήριγμα για τον Ερασιτέχνη, τον Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Οι στόχοι μας είναι να πρωταγωνιστούμε. Μέσα σε 48 ώρες η γυναικεία ομάδα πόλο διεκδικεί το Len Trophy. Xρυσό στο γυναικείο βόλεϊ, ασημένιο στους άνδρες και ακολουθούν πόλο γυναικών και ανδρών αλλά και το μπάσκετ, πέντε διεκδικήσεις ευρωπαϊκών τροπαίων. 

Το αφιερώνω στον Ολυμπιακό και στον κόσμο του". 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
26/05/2019 • 07:20

Ώρα κρίσης με διάθεση για γκολ, σε δύο μέτωπα στην Ιταλία

Η τελέυταία αγωνιστική στην Ιταλία έχει αγωνία για μια θέση στην πρώτη 4αδα την οποία έχει αγκαλιά η Αταλάντα όπως και στα όρια της γραμμής υποβιβασμού με το αποφασιστικό ματς να γίνεται στην Τοσκάνη. Παραγωγικά ματς περιμένουμε στην Γρανάδα και την Στοκχόλμη