Τον χαβά της η Μπαρτσελόνα

Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ; Η Μπαρτσελόνα έφερε... τούμπα το ματς, επικράτησε 2-1 της Σεβίλλης, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 26ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν και «αγκάλιασε» το τίτλο.

Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ; Η Μπαρτσελόνα έφερε… τούμπα το ματς, επικράτησε 2-1 της Σεβίλλης, στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 26ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν και «αγκάλιασε» το τίτλο. 

Μάλιστα, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε ισοφάρισε το αήττητο ρεκόρ στην Ισπανία (34 σερί ματς χωρίς ήττα), που κατείχε μέχρι σήμερα η Ρεάλ Μαδρίτης από το 1989.

Οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» το «Καμπ Νου», όταν στο 20’ με γκολ του Βιτόλο άνοιξαν το σκορ, ωστόσο η αντίδραση της «Μπάρτσα» δεν άργησε να έρθει. Οι «μπλαουγκράνα» απάντησαν στο 31’ με τον συνήθη ύποπτο, Λιονέλ Μέσι και με το ξεκίνημα της επανάληψης (48’) ολοκλήρωσαν την ανατροπή με τον Πικέ.

Με αυτή τη νίκη, την 21η φετινή της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν η Μπαρτσελόνα έφτασε τους 66 βαθμούς και έκανε ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου. Αντίθετα, η Σεβίλλη παρέμεινε στους 41 και την 5η θέση μαζί με τη Θέλτα. 

Νωρίτερα, η Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε πέρασε σαν «σίφουνας» από την έδρα της Βαλένθια, καθώς επικράτησε εύκολα με 3-0 των «νυχτερίδων» και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. 

Αντίθετα, η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια έμεινε για ακόμη ένα ματς μακριά από τις νίκες, καθώς ηττήθηκε 1-0 από την προτελευταία της βαθμολογίας, Γρανάδα μέσα στο «σπίτι» της. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.