Νικολαΐδης: «Να αναλάβουμε τις ευθύνες μας»

Να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ΑΕΚ, ζήτησε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ΑΕΚ, ζήτησε ο Ντέμης Νικολαΐδης. Όπως τόνισε θα πρέπει να πληρώσουν όλες οι διοικήσεις της ΑΕΚ το χρέος που δημιούργησαν κατά την θητεία τους, έτσι ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση της ομάδας.

Ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα της ομάδας, καθώς επίσης και στην πρωτοβουλία του Μιχάλη Τροχανά για την σωτηρία των «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ. Ο Νικολαΐδης τόνισε πως θα δώσει το «παρών» στην συνάντηση της Κυριακής, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να επιστρέψει στα διοικητικά της ΑΕΚ. Όπως τόνισε ο Νικολαΐδης θα πρέπει να βρεθεί μια μεταβατική λύση για το καλό της ομάδας. Ο Νικολαΐδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το αν θα πάει στη συνάντηση της Κυριακής: «Θα είμαι στα Σπάτα. Δεν νιώθω πολύ καλά, όμως νοιώθω υποχρέωση να είμαι. Η ΑΕΚ είναι σε πολύ κρίσιμη στιγμή. Ο καθένας για το λόγο που θα είμαι εκεί, μπορεί να σκεφτεί ό,τι θέλει. Διάβασα, περίπου, το σχέδιο του κ. Τροχανά. Δεν νομίζω ότι είναι λύση. Το πιο αντρίκειο είναι οι μέτοχοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Να πληρώσει ο καθένας αυτό που του αναλογεί. Περίπου 27 εκατ. ευρώ ήταν, στα 27 να μείνουν. Ο κ. Παππάς είπε ότι δωρίζει τις μετοχές του και φεύγει. Πώς φεύγεις; Ένα πράγμα δεν αλλάζουν. Οι αριθμοί και οι ισολογισμοί. Τα χρέη είναι πάρα πολλά. Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Εγώ έβαλα 2 εκατ. ευρώ. Αν έχω χρέη παραπάνω, να τα βάλω. Ο καθένας να πληρώσει αυτό που του αναλογεί. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Δεν μπορώ να ξέρω τι σκέφτεται ο καθένας. Δεν μπορώ όμως εγώ να διαβάζω καλύτερα τα οικονομικά από επιχειρηματίες ή εφοπλιστές. Ας διαβάσουν τους ισολογισμούς. Δεν γίνεται να λένε ότι πληρώνουν των άλλων! Πληρώστε τα δικά σας. Όχι τον άλλων. Δεν είναι σωστό να μπαίνουν όλοι οι μέτοχοι το ίδιο μερίδιο ευθύνες. Ο καθένας έχει την ευθύνη του. Ανέλαβα την ΑΕΚ με 27 εκατ. ευρώ άνοιγμα. Ας φύγουν, ας τη δώσουν στους Supporters με 27 εκατ. ευρώ. Μιλάω για συνολικά χρέη της ΑΕΚ. Αν ήμουν εγώ και “έτρεχα” την ΑΕΚ, μόνο μετά από τέτοια εξέλιξη θα έφευγα και θα κοιμόμουν ήσυχος. Θα έφευγα χωρίς να δημιουργήσω προβλήματα.Μπορεί και τώρα κάποιος να ενδιαφέρεται. Δεν είναι απαγορευτικά τα νούμερα για μία ομάδα σαν την ΑΕΚ. Το θεωρώ όμως δίκαιο να γίνει έτσι».

Για το αν θα είναι στην επόμενη μέρα της ΑΕΚ: «Στην επόμενη μέρα δεν θα είμαι! Δεν θα ήθελα καθόλου, καν να το σκεφτώ να έχω σχέση με τη διοίκηση της ΑΕΚ”. “Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από τους παλαιούς μετόχους. Θεωρώ ότι αυτή είναι η λύση. Είναι ρομαντική η ιδέα του κ. Τροχανά. Όμως είναι σαν δεύτερο βήμα. Η ΑΕΚ θέλει τώρα χρήματα. Όσο για την περιουσία μου όπως ρωτήσατε, ήδη έχω διαγράψει ότι έχω στο όνομά μου, ως χαμένο».

Για το αν μπορεί ο Μελισσανίδης μόνος του να “τρέξει” την ΑΕΚ: «Θα ήταν πολύ ωραίο να ήταν ο κ. Μελισσανίδης μπροστά, όμως θεωρώ ότι θα θέλει συνεργασία. Ζούμε σε δύσκολες εποχές και θα έρθουν ακόμα δυσκολότερες. Θα θέλει 4-5 άτομα να υποστηρίζουν την ομάδα και ο κόσμος να είναι χρηματοδότης, μέσω των διαρκείας. Ο κ. Μελισσανίδης με ακόμα 4-5 άτομα ναι θα ήταν λύση. Αλλά κι εγώ να ήμουν στη θέση του κ. Μελισσανίδη, θα έλεγα. πληρώστε τα χρέη σας και εδώ είμαι. Δεν είναι δυνατόν να του ζητούν να πληρώσει των άλλων».

Για το λόγο που δεν πάει στο γήπεδο: «Δεν αισθάνομαι καθόλου καλά να πάω στο γήπεδο. Κάποια στιγμή θα πάω.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.