Χιμένεθ: “Θέλω να νιώσω την ατμόσφαιρα στη Νέα Φιλαδέλφεια” (video)

Ο Μανόλο Χιμένεθ άφησε ανοιχτή την πόρτα της επιστροφής στην ΑΕΚ, μιλώντας στο αφιέρωμα των καναλιών Novasports με αφορμή τη στιγμή που βρέθηκε στο οικόπεδο, το οποίο θα ανεγερθεί το νέο γήπεδο της ομάδας.

Την τελευταία μέρα του 2017 ο Μανόλο Χιμένεθ και οι ποδοσφαιριστές του βρέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στο οικόπεδο που θα ανεγερθεί το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Άλλαξαν πάσες, έκαναν πλάκα και δεν έκρυψαν την επιθυμία να βρεθούν στο ίδιο μέρος όταν τα πάντα θα είναι έτοιμα.

Ο Ισπανός, πρώην πλέον τεχνικός της Ένωσης, μίλησε στο αφιέρωμα των καναλιών Novasports για την πρωταθλήτρια ΑΕΚ και ουσιαστικά υποστήριξε ότι θέλει κάποια στιγμή να επιστρέψει στην ομάδα και να ζήσει την ατμόσφαιρα της “Αγιά Σοφιάς”:

“Αισθάνθηκα υπέροχα όταν πάτησα το χώμα της Νέας Φιλαδέλφειας. Αισθάνθηκα κάτι ξεχωριστό όταν άκουγα να μιλάνε για το παρελθόν και το τι σημαίνει για το μέλλον της ΑΕΚ. Δε ξέρω τι μου επιφυλλάσει το μέλλον, δε ξέρω όταν το γήπεδο είναι πλήρως έτοιμο αν θα είμαι προπονητής ή όχι αλλά αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι θα ήθελα να νιώσω τη Νέα Φιλαδέλφεια με μια ατμόσφαιρα παρόμοια με αυτην που ζήσαμε στο ΟΑΚΑ τα τελευταία παιχνίδια. Το να παίζεις σε αυτό το γήπεδο θα είναι κάτι εντυπωσιακό”, ήταν τα λεγόμενα του Χιμένεθ, με τον Πέτρο Μάνταλο να συμπληρώνει:

“Αυτό που λείπει από την ομάδα είναι το σπίτι της. Θα είχε εντελώς διαφορετική δυναμική. Όλοι οι ποδοσφαιριστές και ο κόσμος σκέφτονται τη στιγμή που θα μπούμε σ’ αυτό το γήπεδο για πρώτο μας παιχνίδι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.