Το πρώτο βήμα η Μπάρτσα

Σκούρα τα βρήκε η Μπαρτσελόνα απέναντι στην Καντού. Με τον Τζιανλούκα Μπαζίλε (13π.) να προσπαθεί να της κάνει τη... ζημιά μόνος του, οι Καταλανοί λίγο έλειψε να χάσουν τον έλεγχο, αλλά τελικά πήραν τη νίκη με 65-60 στη Βαρκελώνη.

Σκούρα τα βρήκε η Μπαρτσελόνα απέναντι στην Καντού. Με τον Τζιανλούκα Μπαζίλε (13π.) να προσπαθεί να της κάνει τη… ζημιά μόνος του, οι Καταλανοί λίγο έλειψε να χάσουν τον έλεγχο, αλλά τελικά πήραν τη νίκη με 65-60 στη Βαρκελώνη.

Ο Έιντσον (15π.) τους έδωσε τις βοήθειες που χρειάζονταν, απόντος για μια ακόμη φορά του Ναβάρο, και έκαναν το πρώτο βήμα στο «ΤΟΡ 16» της Ευρωλίγκα.

Το «παράδειγμα» της πήγε να ακολουθήσει και η Ρεάλ, αλλά στο τέλος… έστριψε και απέφυγε την πρόσκρουση. Με καλάθι του Μίροτιτς στην εκπνοή νίκησε με 81-80 την Ουνικάχα στη Μάλαγα. Ο «ήρωας» της αναμέτρησης και ο Τόμιτς συνέβαλλαν με 12 πόντους έκαστος, ενώ από πλευράς γηπεδούχων ο Ζόριτς… έπαιζε μόνος του και σημείωσε 32 πόντους!

Με το δεξί μπήξε στην πρεμιέρα και η Μακάμπι, η οποία πέρασε επιτυχώς από το Κάουνας. Επικράτησε με 84-76 της Ζαλγκίρις, με Ελιγιάχου (14π.), Μάλετ (15π.) και Σχορτσιανίτη (12π.) να ξεχωρίζουν.

Τέλος, στο τουρκικό ντέρμπι η Εφές ήταν εκείνη που χαμογέλασε. Με τον Σαβάνοβιτς να βρίσκεται σε εξαιρετική μέρα (16π., 17ριμπ.) και τον Βούγιασιτς (17π.) να κάνει καλή δουλειά ξεπέρασε το εμπόδιο της Γαλατάσαράι με 68-62. Βέβαια, τη βοήθησε κι ο κόσμος της που «γέμισε» το «Σινάν Ερντέμ». Από πλευράς Γαλατά ξεχώρισε ο Άντριτς (14π.). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.