Μιλάνε με Σάλπι για παραμονή

Συνάντηση με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, τον Ζήση Βρύζα και τον Παντελή Κωνσταντινίδης είχε το απόγευμα της Παρασκευής ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Στον διεθνή άσο προτάθηκε ανανέωση του συμβολαίου, αλλά με μειωμένες αποδοχές.

Συνάντηση με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, τον Ζήση Βρύζα και τον Παντελή Κωνσταντινίδης είχε το απόγευμα της Παρασκευής ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Στον διεθνή άσο, μετά από απόφαση του ΔΣ, προτάθηκε ανανέωση του συμβολαίου, αλλά με μειωμένες αποδοχές. Οι δύο πλευρές δεν έδωσαν τα χέρια, ωστόσο το κλίμα ήταν καλό και υπάρχει αισιοδοξία πως τις επόμενες ημέρες θα έχει κλείσει και θετικά το θέμα αυτό. Ηταν η πρώτη φορά που η διοίκηση έδειξε ενδιαφέρον να ασχοληθεί έμπρακτα με το συγκεκριμένο θέμα και αυτό δείχνει πως αν υπάρξουν κάποια μικρά εμπόδια, αυτά δεν θα είναι ικανά να οδηγήσουν τις δύο πλευρές σε διαζύγιο.

Στο ΔΣ που είχε διάρκεια περίπου τέσσερις ώρες και ολοκληρώθηκε περίπου στις πέντε το απόγευμα, πάρθηκε η απόφαση να παραμείνει ο Σαλπιγγίδης στην ομάδα, αλλά να του προτείνουν να μειώσει τις ετήσιες αποδοχές του.

Εκτός από αυτό το θέμα συζητήθηκε και τι έγινε στη Νιόν. Δηλαδή τι συζητήθηκε στην UEFA, αλλά τι ζήτησε η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία από το “δικέφαλο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.