Γκρίνια Κατάι για τη συμμετοχή

Ο Αλεξάνταρ Κατάι δεν είναι ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής που έχει με τη φανέλα του ΟΦΗ και σε δηλώσεις του σε σερβική εφημερίδα τόνισε ότι θέλει να γυρίσει στην Βοϊβοντίνα.

Ο Αλεξάνταρ Κατάι δεν είναι ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής που έχει με τη φανέλα του ΟΦΗ και σε δηλώσεις του σε σερβική εφημερίδα τόνισε ότι θέλει να γυρίσει στην Βοϊβοντίνα. Ο μέσος που παίζει ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στην ομάδα της Κρήτης, τόνισε χαρακτηριστικά:

“Την τελική απόφαση θα την πάρει ο Ολυμπιακός γιατί έχω υπογράψει συμβόλαιο για πέντε χρόνια. Εγω θέλω τους επόμενους έξι μήνες να είμαι σε μια ομάδα που θα παίζω. Φυσικά και θα ήθελα να επιστρέψω στην Βοϊβοντίνα στην οποία θα έχω θέση στην ενδεκάδα. Στον ΟΦΗ, περίμενα να πάρω ευκαιρίες αλλά έχω παίξει μόνο σε δύο ματς”.
 
Στο μεταξύ και όσον αφορά στην κλήρωση για το κύπελλο Ελλάδος, οι άνθρωποι του ΟΦΗ δεν εξέφρασαν ούτε ικανοποίηση, αλλά ούτε και δυσαρέσκεια στο άκουσμα της είδησης πως αντίπαλος θα είναι ο Παναιτωλικός και μάλιστα σε μονό παιχνίδι που θα γίνει στο Αγρίνιο. “Οταν έρθει η ώρα θα ασχοληθούμε και με αυτό το παιχνίδι”, έλεγαν χαρακτηριστικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.