Comic-Con 2018: Χημική επανένωση του cast του “Breaking Bad”

Η 10η επέτειος της σειράς φέρνει τους βραβευμένους πρωταγωνιστές και πάλι στο προσκήνιο.Η δέκατη...

Η 10η επέτειος της σειράς φέρνει τους βραβευμένους πρωταγωνιστές και πάλι στο προσκήνιο.

Η δέκατη επέτειος του “Breaking Bad” θα φέρει το cast της βραβευμένης σειράς του AMC για μία θρυλική συνάντηση, στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο για το 2018.

Σύμφωνα με το EW οι Bryan Cranston, Aaron Paul, Dean Norris, Anna Gunn, Bob Odenkirk, Giancarlo Esposito, Betsy Brandt, Jonathan Banks και RJ Mitte θα κάνουν τη “χημική” τους επανένωση με τον δημιουργό της σειράς “Vince Gilligan” για ένα πάνελ Ε&Α (ερωτήσεων και απαντήσεων) στις 19 Ιουλίου και ώρα 4.30 μ.μ(ώρα ΗΠΑ).

Μετά από την πρεμιέρα του το 2008 η σειρά “Breaking Bad”, με πέντε σεζόν, κέρδισε δύο βραβεία Emmy της κατηγορίας Διαπρεπής Δραματική Σειρά και δύο Χρυσές Σφαίρες, καλύτερης Τηλεοπτικής Δραματικής Σειράς και καλύτερης Επίδοσης Ηθοποιού σε Τηλεοπτική Δραματική Σειρά. Ο Cranston κέρδισε, επιπλέον, τέσσερα βραβεία Emmy για τον ρόλο του ως Walter White, ο Paul τρία ως Jesse Pinkman και, η Gunn δύο ως Skyler White. Η σειρά έριξε αυλαία το 2013.

Το spin-off της σειράς με τίτλο “Better Call Saul”, που σκαρφάλωσε ταχύτατα στη δημοτικότητα μετά από την πρεμιέρα του το 2015, θα κάνει το ντεμπούτο του στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο φέτος. Τους Odenkirk, Banks και Esposito θα ακολουθήσουν οι Rhea Seehorn, Michael Mando, Patrick Fabian, Vince Gilligan και ο συν-δημιουργός Peter Gould, για ένα πάνελ στις 3.30 μ.μ. (ώρα ΗΠΑ), ακριβώς πριν από το πάνελ του “Breaking Bad”.

Ο Gilligan προηγουμένως ανακοίνωσε πως στο “Better Call Saul” θα προστεθεί ακόμη ένας χαρακτήρας του “Breaking Bad”. Η τέταρτη σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Αυγούστου, σε σκοτεινότερο τόνο σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημιουργού της.

“Γίνεται σκοτεινότερο, γίνεται πλουσιότερο. Έχει ακόμα αστεία στοιχεία, αλλά στο διάγραμμα Venn των ‘Breaking Bad’ και ‘Better Call Saul’ η επικάλυψη στο κέντρο μεγαλώνει και μεγαλώνει”, είπε ο Gilligan.

Μπορείτε να ρίξετε και εσείς μια ματιά στο φινάλε του “Better Call Saul” για να θυμηθείτε γεγονότα.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.