Τελευταία «παράσταση»

Ο Πανθρακικός αντιμετωπίζει τον Ηρακλή (19:00, novasports 7) και ολοκληρώνει τις εντός έδρας υποχρεώσεις του στη Σούπερ Λιγκ.

Ο Πανθρακικός αντιμετωπίζει τον Ηρακλή (19:00, novasports 7) και ολοκληρώνει τις εντός έδρας υποχρεώσεις του στη Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα της Κομοτηνής έχει υποβιβαστεί, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα φιλοξενηθεί από τον Παναθηναϊκοί, έτσι οι φίλοι της έχουν σήμερα την ευκαιρία να τη δουν για τελευταία φορά (προσωρινά τουλάχιστον) στη μεγάλη κατηγορία.

Βέβαια, η κατάσταση στον Πανθρακικό δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Περισσότερο μοιάζει με μια ομάδα που θέλει να βγάλει την υποχρέωση, όπως φάνηκε από την πρόωρη αποχώρηση του προπονητή, τις προσφυγές παικτών που ξεκίνησαν, αλλά και τα τελευταία αποτελέσματα.

Μόλις μία νίκη έχουν πανηγυρίσει οι Θρακιώτες το 2016, αυτή επί του ΠΑΟΚ. Αρκετά καλύτερα είναι τα πράγματα στο «στρατόπεδο» του Ηρακλή.

Ο «γηραιός» εξασφάλισε από νωρίς την παραμονή και μπορεί να μη διεκδικεί κάτι περισσότερο, ωστόσο έβαλε τις βάσεις για την επόμενη σεζόν. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου έκανε αρκετές καλές εμφανίσεις και άφησε υποσχέσεις ότι με την απαραίτητη ενίσχυση δικαιούται να βάλει πιο ψηλά τον πήχη την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί δύο φορές στην Κομοτηνή. Τον Ιανουάριο του 2009 ο Πανθρακικός νίκησε 1-0 τον Ηρακλή, ενώ το Αύγουστο της ίδιας σεζόν οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν των γηπεδούχων με 2-1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.