Ανακοίνωσε τον Λιούις η Κύμη

Η Κύμη προχώρησε στην απόκτηση του Ζεκουάν Λιούις, προκειμένου να ενισχύσει την περιφέρειά της, εν όψει της συνέχειας του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η Κύμη προχώρησε στην απόκτηση του Ζεκουάν Λιούις, προκειμένου να ενισχύσει την περιφέρειά της, εν όψει της συνέχειας του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο 24χρονος Αμερικανός παίκτης έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στη G League και στο ιαπωνικό πρωτάθλημα.

Η σχετική ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Αμερικάνο αθλητή JeQuan Lewis, ο οποίος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας για το υπόλοιπο της σεζόν!

Ο JeQuan Lewis είναι 24ων ετών, γεννημένος στις 4 Σεπτεμβρίου 1994, έχει ύψος 1,85μ. και αγωνίζεται στην θέση του play maker. Την σεζόν που διανύουμε αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Κορέας με την φανέλα των Goyang Orions, όπου σε 16 αναμετρήσεις σημείωνε κατά μέσο όρο 16,2 πόντους και έδινε 5,8 ασίστ! Την αγωνιστική περίοδο 2017/18, που ήταν και η πρώτη του ως επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής, έπαιξε στην G League με τους Wisconsin Herd, οι οποίοι αποτελούν θυγατρική των Milwaukee Bucks. Εκεί αγωνίστηκε σε 49 παιχνίδια και είχε 9,2 πόντους, 4,5 ασίστ και 1,5 κλεψίματα κατά μέσο όρο. Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο JeQuan Lewis αποφοίτησε από το VCU(Virginia Commonwealth University), όπου την τελευταία του χρονιά σημείωνε 15,2 πόντους και έδινε 4,5 ασίστ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Κύμης αναμένεται άμεσα στην χώρα μας, ώστε να ενταχθεί το ταχύτερο δυνατόν στις προπονήσεις και να τον υπολογίζει ο κόουτς Ισίδωρος Κουτσός για το παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής με τον Χολαργό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.