Προχωρούν τα μετεγγραφικά στην ΑΕΚ

Στην τελική ευθεία μπαίνουν τα μετεγγραφικά ζητήματα στην ΑΕΚ, με τους ιθύνοντες της ομάδας να έχουν ρίξει το βάρος στην απόκτηση ενός κεντρικού μέσου και ενός πλάγιου μεσοεπιθετικού.

Στην τελική ευθεία μπαίνουν τα μετεγγραφικά ζητήματα στην ΑΕΚ, με τους ιθύνοντες της ομάδας να έχουν ρίξει το βάρος στην απόκτηση ενός κεντρικού μέσου και ενός πλάγιου μεσοεπιθετικού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “κιτρινόμαυροι” συνεχίζουν τις επαφές για την απόκτηση του παίκτη, που θα αντικαταστήσει τον Αντρέ Σιμόες στο ρόστερ της ομάδας και ο οποίος αποτελεί προτεραιότητα. Η περίπτωση του Αντριάν Αρέγκι φαίνεται να παραμένει σε πρώτο πλάνο για τους “κιτρινόμαυρους”, όμως η περίπτωσή του φαίνεται πως έχει μπερδευτεί αρκετά, μετά την πρόθεση της Σαν Μαρτίν να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του, από την Τεμπερλέι. 

Την ίδια στιγμή, η περίπτωση του Κρίστοφερ Πέτερσον φαίνεται να απομακρύνεται για την Ένωση, σχετικά με την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μελετάει τις τελευταίες διάφορες περιπτώσεις παικτών, που έχουν προταθεί στην ΑΕΚ και θέλει οι παίκτες που θα αποκτηθούν να προσφέρουν άμεσα στην ομάδα του και να μη χρειαστούν αρκετό χρόνο, είτε για να μπουν στο κλίμα της ομάδας, είτε για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.