Πρωταγωνιστής στον Διόνυσο ο Κουκέας

Με πρωταγωνιστή τον Στάθη Κουκέα, που πέτυχε τον καλύτερο χρόνο, ολοκληρώθηκαν τα δύο σκέλη των δοκιμαστικών περασμάτων της Ανάβασης Διονύσου.

Με πρωταγωνιστή τον Στάθη Κουκέα, που πέτυχε τον καλύτερο χρόνο, ολοκληρώθηκαν  τα δύο σκέλη των δοκιμαστικών περασμάτων της Ανάβασης Διονύσου. 

Η διοργάνωση αποτελεί τον πρώτο αγώνα για το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων και τη δεύτερη αγωνιστική περίοδο του Ενιαίου Πρωταθλήματος που διοργανώνει ο Σ.Ο.Α.Α. με τα Skoda Fabia 1.2 TSI και την υποστήριξη της SEAJETS. Οι 15 οδηγοί του θεσμού που βρέθηκαν στην εκκίνηση των δύο δοκιμαστικών σκελών, επανήλθαν στη δράση και το απόλαυσαν, φροντίζοντας να το δείξουν αυτό και με τις προσπάθειές τους στη διαδρομή. 

Χάρη στις φετινές προσθήκες, η κατηγορία των νέων οδηγών, κάτω των 30 ετών, είναι φέτος η πολυπληθέστερη, έτσι 10 νέοι οδηγοί δίνουν το «παρών» στο Διόνυσο και 5 μεγαλύτεροι, υποστηρίζουν και φέτος το θεσμό. Ένας από αυτούς μάλιστα ήταν ο ταχύτερος σήμερα και στα δύο σκέλη. Ο Στάθης Κουκέας, (φωτογραφία) ο οποίος ήταν η αποκάλυψη του θεσμού το 2017, ξεκίνησε από εκεί που σταμάτησε και σε δύο γρήγορα περάσματα, σημείωσε τις καλύτερες επιδόσεις σήμερα. Μάλιστα ήταν ο μοναδικός που έπεσε κάτω από τα τρία λεπτά συνολικού χρόνου. 

Ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος ακολούθησε με τον δεύτερο καλύτερο χρόνο, ο οποίος ήταν μόλις 43 εκατοστά αργότερος από εκείνον του Κουκέα, ήταν όμως ο ταχύτερος εκ των νέων. Ακολούθησε, λίγο περισσότερο από 1,5 δέκατο μακριά από τον Χαραλαμπόπουλο και άλλα 9 εκατοστά πιο πίσω βρέθηκε ο Φίλιππος Καλέσης, ο δεύτερος νέος της πρώτης τετράδας. Κάπως έτσι μέσα σε λιγότερο από 7 δέκατα «στριμώχτηκαν» οι τέσσερις ταχύτεροι οδηγοί της κατηγορίας του Ενιαίου και οι μάχες του αγώνα προμηνύονται αναλόγως αμφίρροπες. 

Ασφαλώς τα βλέμματα σήμερα ήταν στραμμένα στους πέντε πρωτοεμφανιζόμενους οδηγούς, οι οποίοι προστέθηκαν στη φετινή χρονιά στο Ενιαίο. Ο Βασίλης Κοκλάνης είναι ο μοναδικός από εκείνους που είναι άνω των 30 ηλικιακά. Βελτίωσε σημαντικά το χρόνο από το πρώτο στο δεύτερο σκέλος και αντιμετωπίζει την παρουσία του στο SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda με συγκρατημένο ενθουσιασμό. 

Οι υπόλοιποι τέσσερις, είναι νέοι ηλικιακά αλλά και χωρίς πρότερη οδηγική εμπειρία σε αγώνες αυτοκινήτου. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Χαλιβελάκη και την τριάδα της Skoda Μακρής. Τους Σπύρο Γαλεράκη, Βασίλη Γιαννούλη και Αδάμ Βούλγαρη. Σε αυτούς προστέθηκε εσχάτως και ο Ιάκωβος Γιουσουρούμ που ήταν προσθήκη στην ομάδα της Skoda Μακρής την τελευταία στιγμή. Ταχύτερος των τριών rookie, ο νεότερος εξ αυτών, Αδάμ Βούλγαρης, ο οποίος βελτίωσε σημαντικά την επίδοσή του στο 2ο σκέλος και έφτασε να είναι 5ος ταχύτερος ανάμεσα στους νέους.

Ο αγώνας στο Διόνυσο θα ξεκινήσει στις 10:30 και η διαδρομή θα κλείσει από τις 09:00. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.