Μαδάει τη μαργαρίτα η ΑΕΚ, ετοιμάζεται ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

0
Παντελής Λώλης
11/07/2019 • 23:00
ΕΣΑΠ
  • shares
Πρωτάθλημα έντεκα ομάδων με την ΑΕΚ να μαδάει τη μαργαρίτα και να θέλει να παίξει το δικό της παιχνίδι εντυπώσεων και τον προβληματικό Εθνικό Αλεξανδρούπολης να δηλώνει ότι θα δώσει την μάχη του για να είναι στο πρώτο σέρβις.

Κάπως έτσι εξελίχθηκε το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΑΠ στο οποίο παρευρέθησαν εκπρόσωποι από 9 ομάδες (δεν προσήλθε ο Φοίνικας Σύρου ενώ ο Ηρακλής παρέστη με Skype). Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου που ξεκίνησε στη 1 και ολοκληρώθηκε στις 8 εγκρίθηκε ο οικονομικός προϋπολογισμός, έγινε κουβέντα χωρίς αποτέλεσμα για την διοργάνωση του Λιγκ Καπ και του πρωταθλήματος, ενώ τονίστηκε ότι ακόμη δεν μπορεί να γίνει επαφή με τη νέα διοίκηση της ΕΡΤ για το τηλεοπτικό. Στο τραπέζι έπεσε για μια ακόμη χρονιά η συζήτηση προκειμένου να ξεκινήσουν έλεγχοι καταλληλότητας σε όλα τα κλειστά γυμναστήρια ενώ δεν έγινε καμία κουβέντα για wild card από τη στιγμή που 11 ομάδες είναι έτοιμες υπό προϋποθέσεις να παίξουν βόλεϊ. Αυτό βέβαια θα φανεί τέλος Ιουλίου στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας όταν θα έχουν προχωρήσει οι φάκελοι αδειοδότησης που πρέπει να καταθέσουν οι ομάδες. 
 
Η ΑΕΚ των …εντυπώσεων
 
Η ΑΕΚ εμφανίστηκε στο Μαρούσι με 3 εκπροσώπους, τον δικηγόρο κ. Κατσαδήμα, τον αντιπρόεδρο του ΤΑΑ κ. Δευτεραίο και τον Μάνο Μακρή ο οποίος ήρθε αφού όπως υποστήριξε δεν έχει γίνει δεκτή η παραίτησή του. Διά του εκπροσώπου τους κ. Δευτεραίου οι «κιτρινόμαυροι» εξέφρασαν την αντίθεσή τους με την λειτουργία της Λίγκας, τόνισαν ότι δεν τους αρέσουν τα «παιχνίδια» των μάνατζερ και των παικτών και ότι αν δεν αλλάξει η κατάσταση θα εξαντλήσουν τα περιθώρια συμμετοχής τους. Πάντως ο εκπρόσωπος της που είχε διαρκώς τον λόγο, ο κ. Δευτεραίος, καταψήφισε τρεις προτάσεις της Λίγκας τις οποίες στο προηγούμενο συμβούλιο είχαν υπερψηφίσει Αλεξίου και Μακρής. «Ή ερασιτεχνικό ή επαγγελματικό, αποφασίστε» ήταν μια από τις ατάκες που είπε ο κ. Δευτεραίος ο οποίος ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος ο οποίος είπε ότι δεν θέλει την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών.

Τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης εκπροσώπησε η κ. Χρυσή Λουπασάκη η οποία με την παρουσία της και μόνο, εμμέσως πλην σαφώς, επιβεβαίωσε την θέληση της ομάδας του Έβρου να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Όπως είπε, έχει ξεκινήσει την δημιουργία φακέλου αδειοδότησης, κάτι που σημαίνει ότι ο λευκός καπνός δύσκολα δεν θα βγει από την Αλεξανδρούπολη. Η κ. Λουπασάκη ήταν η μοναδική εκπρόσωπος που ζήτησε από το διοικητικό συμβούλιο τη δημιουργία κλειστής Λίγκας κάτι που απορρίφθηκε πριν καν …ακουστεί.
Γράψτε το σχόλιο σας...
17/10/2019 • 09:57

Με επιθετικό πνεύμα κι αντίπαλο τις φοβίες της η Σπόρτιγκ Λισαβόνας

Μια ομάδα της 3ης κατηγορίας στην Πορτογαλία, η Αλβέρκα, βρίσκει απόψε μπροστά την η Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Ματς όπου πάντως ο ενθουσιασμός του αουτσάϊντερ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις ανασφάλειες του φαβορί.