Μ. Μπίλινγκς: «Δεν έχω πάρει ούτε ευρώ από τον Ηρακλή»

Απογοητευμένος από την συμπεριφορά των διοικούντων τον Ηρακλή εμφανίστηκε με δηλώσεις του σε αμερικάνικη ιστοσελίδα που ασχολείται με το volley, ο πρώην διαγώνιος του Ηρακλή, Μπρουκ Μπίλινγκς.

Απογοητευμένος από την συμπεριφορά των διοικούντων τον Ηρακλή εμφανίστηκε με δηλώσεις του σε αμερικάνικη ιστοσελίδα που ασχολείται με το volley, ο πρώην διαγώνιος του Ηρακλή, Μπρουκ Μπίλινγκς. «Ο Ηρακλής, η πρώην ομάδα μου στη Θεσσαλονίκη ήταν μια ομάδα γεμάτη υποσχέσεις. Πάντα παίρναμε υποσχέσεις ότι θα πληρωθούμε. 

Σχεδόν σε ολόκληρη τη σεζόν αυτό γινόταν αλλά ήταν πολύ δύσκολο κάποιος να φύγει. Τα παιδιά πάντα μου έλεγαν ότι ο Ηρακλής είναι αξιόπιστο κλαμπ και στο τέλος της σεζόν θα πληρώσει. Δεν ήταν αλήθεια» ήταν τα πρώτα λόγια του διαγωνίου της Τουρκικής IBB. Ο Μπίλινγκς, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει στην συνέντευξή του, δεν έχει πάρει ούτε Ευρώ από την ημέρα που έφυγε από την Ελλάδα ενώ ουδείς από τον Ηρακλή απαντά στις κλήσεις του.«Μόλις η σεζόν είχε τελειώσει και έφυγα από την Ελλάδα ο σύλλογος σταμάτησε να απαντά στα emails μου και τις τηλεφωνικές κλήσεις. Αναγκάστηκα να προσλάβω δικηγόρο ο οποίος ζει στη Θεσσαλονίκη. Ακόμη όμως δεν έχω πάρει ούτε ένα Ευρώ από τον σύλλογο ο οποίος συνέχισε να αγοράζει νέους παίκτες. Πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει κάποιο είδος ποινής από την Λίγκα του βόλεϊ για αυτές τις καταστάσεις. Δεν μπορεί να επιτρέπει στην ομάδα να αγοράζει παίκτες.

Πρέπει μέχρι να ξεχρεώσει τις οφειλές να μην μπορεί να αγοράσει παίκτες ή να μην συμμετέχει στο πρωτάθλημα ή στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα». Όσο για το αν θα ξαναερχόταν στην Ελλάδα για να παίξει βόλεϊ; Ο Μπίλινκγς είναι κάθετος. «Μου άρεσε η ζωή στην Ελλάδα και είχα συναντήσει πραγματικά καλούς ανθρώπους. Αγαπούσα τα παιδιά στην ομάδα, απολαμβάναμε  το παιχνίδι στο πρωτάθλημα για το μεγαλύτερο μέρος του. Είχα κάποιες πραγματικά φοβερές εμπειρίες με μερικούς από τους θαυμαστές της ομάδας. Είχα όμως και δυσάρεστες εμπειρίες. Έριχναν στο γήπεδο δυναμίτες. Στην κατάσταση που είναι αυτή τη στιγμή η Ελλάδα δεν θα γυρνούσα.». Ο Μπίλινγκς όταν τελειώσει τις υποχρεώσεις στην Τουρκία θα επιστρέψει στην αγαπημένη του Σάντα Μπάρμπαρα για να παντρευτεί την αγαπημένη του Μπρετ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.