Απάντηση στον Κούγια

Οξεία απάντηση έδωσε η διοίκηση της Καλλιθέας στα όσα της καταλόγισε ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας μετά το τέλος του αγώνα των δύο ομάδων την Τετάρτη.

Οξεία απάντηση έδωσε η διοίκηση της Καλλιθέας στα όσα της καταλόγισε ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας μετά το τέλος του αγώνα των δύο ομάδων την Τετάρτη.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η αθηναϊκή ΠΑΕ, αναφέρεται:
«Με τον κ. Κούγια δεν πρόκειται να ανοίξουμε διάλογο. Η ιστορία όλων μας είναι γνωστή και ιδιαίτερα εκείνη του κ. Κούγια, ο οποίος δεν έχει παύσει να εκτίθεται δημόσια.

Για το θέμα του εισιτηρίου που δήθεν υποχρεώθηκε να πληρώσει ο κ. Κούγιας, η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική. Προσήλθε στο γήπεδο συνοδευόμενος από δύο άτομα και ούτε πλήρωσε ούτε του ζητήθηκε να πληρώσει εισιτήριο. Όταν όμως στη συνέχεια ο υπεύθυνος της εισόδου αρνήθηκε να επιτρέψει τη δωρεάν είσοδο και σε ένα ζευγάρι, όπως αξίωνε ο κ. Κούγιας, η αντίδρασή  του υπήρξε ανάλογη του λεκτικού πλούτου του και της ρητορικής του δεινότητας.
Και δύο ακόμα παρατηρήσεις για τον κ. Κούγια.

Αρχικά, χαρακτήρισε ‘αλήτες’ τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Για τον χαρακτηρισμό αυτό περιμένουμε διευκρινήσεις, διαφορετικά θα είναι εύλογο το συμπέρασμα ότι οι ποδοσφαιριστές μας έγιναν ‘αλήτες’ γιατί έβαλαν 5 γκολ στην ομάδα του κ. Κούγια.

Τέλος, παραπονέθηκε γιατί η εξέδρα που ο ίδιος επέλεξε για να παρακολουθήσει τον αγώνα δεν ήταν καθαρή. Προφανώς δεν του άρεσε η εξέδρα του Δημοτικού Σταδίου Καλλιθέας γιατί έχει σαν σημείο σύγκρισης την πεντακάθαρη εξέδρα που διαθέτει στους φιλοξενούμενούς του, στους εντός έδρας αγώνες της πεντακάθαρης ομάδας του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.