Δυο διαφορετικές ομάδες του χρόνου η Μακάμπι

Η διοίκηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ προχώρησε σε μια πρωτοποριακή απόφαση, καθώς τη νέα σεζόν θα υπάρχουν δυο διαφορετικές ομάδες.

Η διοίκηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ προχώρησε σε μια πρωτοποριακή απόφαση, καθώς τη νέα σεζόν θα υπάρχουν δυο διαφορετικές ομάδες. Όπως ανακοινώθηκε από τους ιθύνοντες της ισραηλινής ομάδας, θα υπάρχει ένα ρόστερ το οποίο θα αγωνίζεται στη Euroleague και ένα άλλο το οποίο θα αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της χώρας. Όπως τονίζουν οι ιθύνοντες της “ομάδας του λαού”, οι κανονισμοί της εγχώριας λίγκας, έχουν κάνει κακό στην παρουσία της ομάδας τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας.

Χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση αναφέρει: “Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα έχει δύο διαφορετικά ρόστερ την ερχόμενη σεζόν (2018/19), με το ένα να συμμετέχει στο εγχώριο πρωτάθλημα και το άλλο στην Ευρωλίγκα. Κάθε ρόστερ θα έχει το δικό του προπονητικό σταφ και στόχος του θα είναι ανταπεξέλθει σε όλες τις προκλήσεις. Εδώ και μία δεκαετία υπάρχουν περιορισμοί στην ισραηλινή λίγκα που είχαν ως μοναδικό σκοπό την… επιβράδυνση της Μακάμπι. Έτσι, ο σύλλογος αποφάσισε πως η Μακάμπι δεν θα αγωνίζεται πλέον σαν έναν μποξέρ με… δεμένα χέρια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.