«Η κερκίδα να μας εμψυχώνει, όχι να μας αγχώνει»

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της Αναγέννησης Επανομής για τον δύσκολο αγώνα της Παρασκευής, με τον φιλόδοξο και φορμαρισμένο Πανσερραϊκό στο «Νίκος Σαράφης».

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της Αναγέννησης Επανομής για τον δύσκολο αγώνα της Παρασκευής, με τον φιλόδοξο και φορμαρισμένο Πανσερραϊκό στο «Νίκος Σαράφης».
Ο τεχνικός των «πράσινων», Αλέκος Βοσνιάδης, με δηλώσεις του στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα προς την… κερκίδα: «Σε αυτό το παιχνίδι χρειάζεται υπομονή, τόσο από τους παίκτες όσο και από τον κόσμο. Η κερκίδα πρέπει να μας εμψυχώνει, το έχουμε ανάγκη και να μην μας φορτώνει επιπλέον άγχος και πίεση. Πρέπει το κοινό μας να στηρίζει τις προσπάθειές μας», σημείωσε ο έμπειρος προπονητής.

Και πρόσθεσε: «Παίζουμε κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο, που προέρχεται από νίκες. Στόχος μας είναι να αποσπάσουμε κάτι θετικό, που θα μας δώσει κουράγιο για τη συνέχεια. Σαφώς και θέλουμε να κερδίσουμε, από τη στιγμή που παίζουμε και εντός έδρας αλλά όταν αγωνίζεσαι με ομάδες που ‘χτυπούν’ την άνοδο, πολλές φορές είναι θετικό και το να μην χάνεις. Στα δύσκολα είμαστε καλοί, έχουμε τον τρόπο αλλά θα χρειαστεί συγκέντρωση και μαχητικότητα. Εδώ που έχουμε φτάσει, δεν διαλέγουμε παιχνίδια, αλλά τα ‘χτυπάμε’ όλα, πολύ περισσότερο στο ‘Νίκος Σαράφης’».

Στα αγωνιστικά, σε φουλ ρυθμούς επανήλθε ο Κώστας Κουλίδης, αφού ο νεαρός μέσος ξεπέρασε τις μικροενοχλήσεις του. Από το ματς με τους Σερραίους θα λείψουν ο τιμωρημένος Παπαζούδης και οι ανέτοιμοι Παπαδόπουλος και Μπούτρικς, ενώ σε σχέση με το παιχνίδι στα Ψαχνά επανέρχονται οι Δεινόπαπας και Πολίτης.
Το πρόγραμμα της Τετάρτης περιελάμβανε ασκήσεις με τη μπάλα, τακτική και δίτερμα, ενώ την Παρασκευή θα τεθούν αντιμέτωποι με την πρώην ομάδα τους οι Βαγγέλης Γεωργίου, Τάσος Παγώνης και Βάλντας Τράκις, που πέρασαν πρόσφατα από τον Πανσερραϊκό (πιο παλιά έπαιξε και ο Παπαζούδης, που όμως θα απουσιάσει).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.