Τ. Αλεξίεφ: "Ελάτε στο Ρέντη για την πρόκριση"

Να πετύχουν μαζί τη νίκη - ανατροπή αύριο στο "Μελίνα Μερκούρη" επί της Μπουργκάς καλεί ο Τοντόρ Αλεξίεφ τον κόσμο του Ολυμπιακού.
0
Παντελής Λώλης
13/02/2019 • 19:38
Ο Αλεξίεφ
  • shares
Να πετύχουν μαζί τη νίκη - ανατροπή αύριο στο "Μελίνα Μερκούρη" επί της Μπουργκάς καλεί ο Τοντόρ Αλεξίεφ τον κόσμο του Ολυμπιακού. 

Ο Βούλγαρος ακραίος του Θρύλου με δηλώσεις του στο olympiacossfp.gr ανέφερε τα εξής: «Την Πέμπτη δίνουμε ένα από τα κρίσιμα και καθοριστικά παιχνίδια της σεζόν, όσον αφορά την ευρωπαϊκή μας παρουσία. Πέρσι φτάσαμε μέχρι τον τελικό του Challenge Cup και φέτος θέλουμε την πρόκριση για τους ημιτελικούς του CEV Cup. 

Για να συμβεί αυτό πρέπει να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα κατακτώντας 4 σετ, πράγμα εφικτό εφόσον αγωνιστούμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας. Στην προσπάθειά μας αυτή περιμένουμε την υποστήριξη των οπαδών μας και γεμάτο Ρέντη που θα μας δώσει την ώθηση να πετύχουμε τους στόχους μας».
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.