Νοσηλευτής νάρκωσε χειρουργημένη ασθενή για να ασελγήσει πάνω της


Σάλο έχει προκαλέσει η υπόθεση ενός 47χρονου νοσηλευτή που νάρκωσε μια 23χρονη ασθενή, που νοσηλευόταν αφότου είχε υποβληθεί σε εγχείριση προκειμένου να ασελγήσει πάνω της. Ο 47χρονος νοσηλευτής κατηγορείται ότι αντί για παυσίπονα χορήγησε με ορό αναισθητικό στην 23χρονη.

Το περιστατικό είδε μια άλλη νοσηλευόμενη που βρισκόταν στη χειρουργική κλινική και ενημέρωσε αμέσως για το περιστατικό. Σύμφωνα με την καταγγελία, η μάρτυρας άκουσε ότι κάτι συνέβαινε, τράβηξε την κουρτίνα και είδε το 47χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το dramini.gr, 47χρονος νοσηλευτής είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών. Παρότι έχει μόνον τέσσερα χρόνια προϋπηρεσία στο νοσοκομείο της Δράμας, θεωρούνταν ένας έμπειρος νοσηλευτής καθώς είχε εργαστεί και σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ο άνδρας κρατείται από την Αστυνομία, δεν έχουν όμως αποδοθεί συγκεκριμένες κατηγορίες μέχρι στιγμής, ούτε έχει οδηγηθεί στην Εισαγγελία μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων.

Η 23χρονη είχε υποβληθεί σε εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας. Ο 47χρονος, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, μόλις σιγουρεύτηκε ότι η κοπέλα είχε ναρκωθεί πλήρως τότε άρχισε να ασελγεί πάνω της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.