«Λευκή» ισοπαλία στα Ψαχνά

Χωρίς τέρματα, άρα και νικητή, έληξε η αναμέτρηση του Ηρακλή Ψαχνών με την ΑΕΛ, την οποία παρακολούθησαν περίπου 700 φίθαθλοι, ανάμεσά τους και 150 εκδρομείς από τη Λάρισα.

Χωρίς τέρματα, άρα και νικητή, έληξε η αναμέτρηση του Ηρακλή Ψαχνών με την ΑΕΛ, την οποία παρακολούθησαν περίπου 700 φίθαθλοι, ανάμεσά τους και 150 εκδρομείς από τη Λάρισα.

Κακός ο αγώνας με τους Θεσσαλούς ωστόσο να δημιουργούν ορισμένες σημαντικές ευκαιρίες αλλά τους γηπεδούχους να έχουν τη μεγαλύτερη (και μοναδική τους, πάντως) καθώς έχασαν πέναλτι. Από την πλευρά του, ο διαιτητής Τεβεκέλης δεν βοήθησε στο να γίνει καλό ματς αφού με το παραμικρό… κιτρίνιζε τους παίκτες, ενώ έδωσε και τρεις κόκκινες κάρτες.

Στο πρώτο μέρος, ο Ηρακλής είχε την κατοχή της μπάλας, όμως, η καλύτερη ευκαιρία «βγήκε» από την ΑΕΛ μιας και στο 34′ ο Καούνος επιχείρησε κεφαλιά, αλλά ο γκολκίπερ Τόλιος ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε την μπάλα.
Οι δύο ομάδες έμειναν με δέκα παίκτες στο 44′ όταν ο Τεβεκέλης απέναλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τους Θάνο και Ααράμπ λόγω αψιμαχίας.

Το κακό θέαμα συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, στο οποίο πάντως, η ΑΕΛ ήταν καλύτερη από τον ακίνδυνο αντίπαλό της αλλά χωρίς η απόδοσή της να είναι η αναμενόμενη.
Εντούτοις, στα δεκαπέντε τελευταία λεπτά ο αγώνας. άναψε! Οι «βυσσινί» έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ στο 78′ αλλά ο Γκρούμπιεσιτς αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Ηρακλής κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπλέντι στον Λιόση όμως ο τερματοφύλακας Σωτηρίου απέκρουσε την εκτέλεση του Ζουλιώτη και διατήρησε απαραβίαστη την εστία του.
Η Λάρισα βγήκε μπροστά και στο δίλεπτο 84′-85′. άγγιξε ξανά το γκολ. Αρχικά, ο Πλιάγκας δεν κατάφερε να νικήσει από κοντά τον Τόλιο και στη συνέχεια ο Μπλέντι, πραγματοποίησε εντυπωσιακή ατομική ενέργεια αλλά μετά το σουτ που επιχείρησε, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι με συνέπεια το 0-0 να παραμείνει ως το τέλος.
Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε τον αγώνα με εννέα παίκτες αφού στο 90′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Πλάτανος.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Παναγιώτης Τοκπασίδης): Τόλιος, Ρεπετσάς, Γκόντοβος, Πλάτανος, Ζουλιώτης, Σανόκο (79′ Δελήμπασης), Αλεξάντροβιτς (87′ Mάτσος), Ντελέκος (65′ Μούσα), Λιώσης, Θάνος, Σέγκος.
ΑΕΛ (Νίκος Κεχαγιάς): Σωτηρίου, Παπαγεωργίου, Ψωμάς, Κολοβέτσιος, Κατσιαρός, Ααράμπ, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας, Γκονζάλες (27′ Μπλέντι), Πίνα (61′ Αραμπατζής), Καούνος (77′ Γκρούμπιεσιτς).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.