Υποψήφιος για τον πάγκο των Ρέιντζερς ο Τζέραρντ!

Σύμφωνα με το BBC της Σκωτίας, ο Στίβεν Τζέραρντ είναι ο πρώτος υποψήφιος για να αναλάβει τους Ρέιντζερς. Από τις πληροφορίες λοιπόν που έγιναν γνωστές, ο πρώην αρχηγός της Λίβερπουλ έχει έρθει σε επικοινωνία με ανθρώπους της διοίκησης.

Σύμφωνα με το BBC της Σκωτίας, ο Στίβεν Τζέραρντ είναι ο πρώτος υποψήφιος για να αναλάβει τους Ρέιντζερς.
Από τις πληροφορίες λοιπόν που έγιναν γνωστές, ο πρώην αρχηγός της Λίβερπουλ έχει έρθει σε επικοινωνία με ανθρώπους της διοίκησης. Αυτή τη στιγμή ο 37χρονος πρώην αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας κατέχει πόστο στις ακαδημίες της Λίβερπουλ.  

Τεχνικός στους Ρέιντζερς είναι από τον περασμένο Οκτώβριο, ο Γκρέμε Μέρτι και αν ο Τζέραρντ αναλάβει τελικά την ομάδα, θα συναντήσει τον παλιό του προπονητή στην Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα Σκωτίας με την Σέλτικ.  

Μιλώντας την Παρασκευή το πρωί πριν από το παιχνίδι της Λίβερπουλ για το πρωτάθλημα, με την Στόουκ Σίτι το  Σάββατο ο Γιούργκεν Κλοπ είπε για τον Τζέραρντ: “Δεν ανησυχώ. Ό,τι θέλει να κάνει, θα τον υποστηρίξουμε σε αυτό, δεν υπάρχει καμία απόφαση, μπορώ να φανταστώ ότι πολλές ομάδες ενδιαφέρονται να υπογράψουν με τον Στίβεν (Τζέραρντ) έχει τεράστια εμπειρία ως παίκτης, οπότε και γω θα σκεπτόμουν νία τέτοια προοπτική. Θα τον υποστηρίξουμε σε οποιαδήποτε απόφαση”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.