Η Kia παρουσίασε τις πρώτες φωτογραφίες του σπορ και ευέλικτου Niro


Η Kia παρουσίασε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του σπορ και ευέλικτου Niro, ενός ολοκαίνουργιου υβριδικού οχήματος πολλαπλών χρήσεων (Hybrid Utility Vehicle) το οποίο προσθέτει μια νέα διάσταση στην παγκόσμια αγορά compact SUV.

Το Niro αναπτύχθηκε στα κέντρα σχεδίασης της Kia στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ και στη Namyang της Κορέας και συνδυάζει την πρακτικότητα και την αισθητική ενός compact SUV, με ένα κομψό και αεροδυναμικό αμάξωμα με διακριτικά ανάγλυφες επιφάνειες.

Το όχημα διαθέτει απαλές, κομψές αναλογίες, ενώ η αθλητική του εμφάνιση τονίζεται ιδιαίτερα στο πίσω μέρος από τα ψηλά τοποθετημένα πίσω φώτα LED. Η λεπτή γραμμή και τα πίσω παράθυρα προσδίδουν στην κομψότητά του ενώ οι μεγάλοι θόλοι των τροχών του χαρίζουν ακόμα πιο μυώδες χαρακτήρα.

To Niro έχει σχεδιαστεί ως ένα αποκλειστικά υβριδικό μοντέλο και είναι το πρώτο μοντέλο της εταιρίας που θα βασίζεται στη νέα οικολογική πλατφόρμα της εταιρίας ειδικά κατασκευασμένη για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο θα επιτύχει εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα ρύπων, κάτω από 90g/km CO2, (μικτός κύκλος, με βάση το Νέο Ευρωπαϊκό Κύκλο Οδήγησης) χάρη στο νέο downsized σύστημα κίνησης βενζίνης-ηλεκτρικό-υβριδικό.

Το νέο Kia Niro HUV θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο Chicago Auto Show τον Φεβρουάριο, καταδεικνύοντας τα σημαντικά βήματα που έχει επιτύχει η μάρκα στην κατασκευή ποιοτικών & ασφαλών οχημάτων με άριστη οδική συμπεριφορά και χαμηλούς ρύπους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.