Μαρκόπουλος: Έτοιμοι για πράξεις

Την ευκαιρία να προετοιμαστούν ακόμη καλύτερα και να μελετήσουν με ακρίβεια το απιχνίδι του Περιστερίου είχαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να τονίζει ότι πλέον είναι έτοιμοι να κάνουν πράξεις.

Την ευκαιρία να προετοιμαστούν ακόμη καλύτερα και να μελετήσουν με ακρίβεια το απιχνίδι του Περιστερίου είχαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να τονίζει ότι πλέον είναι έτοιμοι να κάνουν πράξεις.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο (17:00, ΕΤ3) την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη στην Πυλαία και ο κόουτς του «Δικεφάλου του Βορρά» φαίνεται να έχει δουλέψει πολύ με τους παίκτες του για ητν εν λόγω αναμέτρηση. «Το Περιστέρι είναι μία οργανωμένη ομάδα που μάχεται σε όλα τα παιχνίδια χρησιμοποιώντας διάφορες μορφές επιθετικών παιχνιδιών και με κλειστή άμυνα μέσα στη ρακέτα», ξεκίνησε να λέει και συμπλήρωσε πως «είμαστε προετοιμασμένοι αρκετά καλά για αυτό το παιχνίδι και πιστεύουμε ότι θα κάνουμε πράξη στο γήπεδο, αυτά που είπαμε στις προπονήσεις».

Παππάς: Χρειάζεται προσοχή

Βλέποντας οι παίκτες του ΠΑΟΚ τα όσα τους έδειξε ο προπονητής τους, ο Νίκος Παππάς εξήγησε πως θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή, αλλά και να επιβάλλουν το ρυθμό τους για να καταφέρουν να πάρουν τη νίκη επί του Περιστερίου. «Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε για να μας βοηθήσει αυτό το αποτέλεσμα και ψυχολογικά, αλλά και βαθμολογικά. Το Περιστέρι είναι μία νεανική ομάδα με ενθουσιασμό, χρειάζεται προσοχή από την πλευρά μας, πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να βάλουμε τα ελεύθερα σουτ κι αν επιβάλλουμε και τον δικό μας ρυθμό στον αγώνα, πιστεύω ότι θα κερδίσουμε», τόνισε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.