Τεράστια η συμμετοχή στο “Νο Finish Line” (video)

Το «No Finish Line», ο υπερμαραθώνιος των 90 ωρών και κορυφαίος φιλανθρωπικός αγώνας στην Ελλάδα και τον κόσμο πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά φέτος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος!

Το «No Finish Line», ο υπερμαραθώνιος των  90 ωρών και κορυφαίος φιλανθρωπικός αγώνας στην Ελλάδα και τον κόσμο πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά φέτος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος!
 
Σχεδόν 10.000 δρομείς κάθε ηλικίας έτρεξαν και περπάτησαν κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας μέσα στην κυκλική διαδρομή των 1000 μέτρων γύρω από το Κανάλι του Ιδρύματος  προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Οι δρομείς διένυσαν συνολικά  95.295 χιλιόμετρα, καταφέρνοντας να συγκεντρώσουν το ποσό των 47.647 ευρώ!
 
Το πέρας των ενενήντα ωρών βρήκε νικητή τον πατέρα Θεόδωρο από τις Αμπελιές Γιαννιτσών. Ο Θεόδωρος Περπερίδης έτρεξε σχεδόν ασταμάτητα 430 χιλιόμετρα φορώντας συνεχώς τα ράσα του.
 
Πίσω από τον πάτερ Θεόδωρο ήταν ο Γάλλος Πατρίς Λοκέ – νικητής στον περσινό πρώτο αγώνα – με 410 χιλιόμετρα και τρίτος ο Νικήτας Νομικός με 406 χιλιόμετρα.
 
Στις γυναίκες, η Λιντίτα Χόκια, έπιασε το όριο για το Σπάρταθλο, καλύπτοντας 390 χιλιόμετρα, δεύτερη η Μιρέλ Κορμιέρ με 255 χιλιόμετρα και τρίτη η Νίκη Μιλάτου με 242 χιλιόμετρα.
 
Παρούσα στο 2o No Finish Line ήταν και η Nova ως Media Partner, έχοντας ταυτόχρονα και αγωνιστική συμμετοχή με την Novasports Running Team και τον αρχηγό της, Περικλή Ιακωβάκη!
 
Η ολοκλήρωση του αγώνα βρήκε άπαντες να πανηγυρίζουν για το σπουδαίο κατόρθωμα τους και να διασκεδάζουν, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.