Ηλίας Κρεούζης: «Η σταχτοπούτα Κομοτηνή ξέρει να παλεύει»

Ο Μ.Γ.Σ.Α.Ε.Κομοτηνής επιστρέφει στην Volley League μετά από 20 χρόνια και παρά τη μείωση των ομάδων είναι αποφασισμένη να μείνει και να καθιερωθεί στην κατηγορία.
12/09/2018 • 22:00
Κομοτηνή
  • shares
Ο Μ.Γ.Σ.Α.Ε.Κομοτηνής επιστρέφει στην Volley League μετά από 20 χρόνια και παρά τη μείωση των ομάδων είναι αποφασισμένη να μείνει και να καθιερωθεί στην κατηγορία.

Στην εκδήλωση της κλήρωσης τιμήθηκε για την επιστροφή της στην Volley League ενώ ο προπονητής της Ηλίας Κρεούζης δίνει υπόσχεση για την δημιουργία μιας νέας και δυνατής ομάδας που με την υποστήριξη της πόλης θα μπορέσει να κάνει την έκπληξη στο πρωτάθλημα.

Γεννημένος στον Πειραιά, μεγαλωμένος στην Αλεξανδρούπολη και έχοντας σπουδάσει μηχανολόγος μηχανικός ο Κρεούζης ξέρει να μοντάρει «μηχανές». Από τις 27 Αυγούστου έχει στη διάθεση του όλους τους αθλητές που είχε «παραγγείλει» στην διοίκηση και καθημερινά ανεβάζει ρυθμούς.

Ο Ηλίας Κρεούζης δήλωσε για το νέο πρωτάθλημα: «Είναι μία νέα εμπειρία για όλους μας αλλά αυτό δε μας φοβίζει. Η κλήρωση δεν είχε να μας δώσει κάτι ξεχωριστό εμάς εδώ στην Κομοτηνή διότι από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο αγώνα είναι όλοι σαν τελικοί. Η Κομοτηνή είναι σταχτοπούτα του πρωταθλήματος αλλά ξέρει να παλεύει. Είμαστε εδώ για να φτιάξουμε μία ομάδα που θα παλεύει όλους τους αγώνες. Η διοίκηση μου έχει εξασφαλίσει ότι ζήτησα και κυρίως το να αρχίσουμε νωρίς την προετοιμασία μας. Κάθε πόντος θα έχει μεγάλη σημασία για μας. Οι συγκυρίες δε μας ευνοούν διότι μπαίνουμε στο επαγγελματικό πρωτάθλημα σε μία σεζόν που γίνεται μείωση των ομάδων. Θα παλέψουμε με αυτά τα δεδομένα. Το γήπεδο μας είναι καταπληκτικό και ευχαριστούμε τους χορηγούς, τους υποστηρικτές και όσους μας βοηθούν. Από τώρα καλούμε τον κόσμο της Κομοτηνής και ειδικά τους νέους να μας στηρίξουν στην προσπάθεια μας».
 
Στην φωτογραφία ο πρόεδρος του Τ.Α.Α. Μ.Γ.Σ.Α.Ε.Κομοτηνής Τάσος Πετρίδης παραλαμβάνει το αναμνηστικό της ανόδου στην Volley League από τον Γενικό Γραμματέα της ΕΟΠΕ Νεκτάριο Χαλβατζή.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
22/02/2019 • 08:23

Αγώνες φιλοδοξίες κι επιβίωσης σε Στρασβούργο, Βρέμη και Νταντί (video)

Σε δοκιμασία τίθεται απόψε η δυναμική της Λιλ και της Σεντ Ετιέν στην Γαλλία. Για την παραμονή τους, πλέον, παλεύουν η Νταντί στην Σκωτία και η Στουτγάρδη στην Γερμανία, έχοντας τύχη αρκεί βέβαια να είναι αποτελεσματικές!